Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yaya Toure je prosle sezone bio daleko najbolji igrac City-a, realno receno!
ne moze sa yayasom odavno niko.
Da, tako je! Koliko god voljeli naše, objektivno govoreći Toure je razvalio sezonu. On je taj.
KAD SE DZEKO BUDE TRUDIO ZA REPKU, TACNIJE KAD SE NE BUDE SETKAO, ONDA CU MU NABIJATI VRIJEDNOST U KLUBU!
Edin se vise žrtvuje za city nego za BiH.....razumijem pare žene sve.....patriotizam ravan nuli, hvala ti Edine.
kad treba pomoc nekome svi salju poruke edinu da pomogne. Sacuvaj ga Boze pomoci takvih kao vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne znam da li svi gledamo istog Dzeku kad je tek pocinja u repki i sad.Slijep covjek samo ne vidi da je tip totalno aut u repki .Da je pravi trener njeg s bi udaljili iz reorezentacije kao Nasrija i onda bi tek vidio koliko vrijedi.U ocima obicnog smrtnika BiH drustva taj covjek je svojim nezalaganjem zabio autogol i po komentarima ostalih klix-mahalasa vidim da sam realna osoba i da za tog ufuranog kloc nema glasa od mene .Kako kaze Ciro ne mozes raju zajebavti jer oni najbolje vide sta se radi.
Moj glas ide za Yaya Toure.
bosanci znate sta vam je ciniti :D
Glasati za Dzeku ako se trudi za repku, a ako ne, glasati za Yayu! Prema tome glasati za Yayu!
ma sta mi je za jajom :P a dzeko se trudi za repku ne znam sta ste ocekivali od njega u brazilu da da 10 golova? dao je 2 gola u 3 utakmice jedan mu je ponisten i odigrao je solidno.
vidim proziva se amra,sacekajte ljudi malo amra ce dobiti vjerovatno poseban clanak za glasanje,ili neku pricu o njenom americkom snu koji zivi,ili kad se skikala za veselu svesku.
Možda će biti nešta i iz beogradske žute štampe dok je bila mota.
treba glasat dal ima života u svemiru pa da saznamo www.nebitno.net
Zasto glasati za to kad planeta zemlja puna "zivota"* i nalazi se u svemiru c c c;-)
Sto se mene tice i veliki broj navijaca isto misli da nam je unistio snove a odemo u drugi krug, Dzeko, Spahic i Ibricic, od marta mjeseca prave losu atmosveru u reprezentciji zbog nepozianja im kompa Ibricica. Dzeka Spahica i Ibricica sto dalje od svetog dresa......BHF
vidi se iz tvojih rijeci drug da si odrasto pod teskim okolnostima negdje u njemackoj
vidi se iz tvojih rijeci drug da si odrasto pod teskim okolnostima negdje u njemackoj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja glasam za Yaya Toure
pozdravi te ga:)
DŽeksone naš dragi ti nisi član prve postave Sitija prema tome nemožeš biti nominovan...David Luiz je najbolji igrač Sitija
DŽEKO KLASA SI, SAMO NAPRIJED !!!!!
Yaya im je bio najbolji igraš prošle sezone .
Igrač **
Koliko smo mi faking obijesan i cudan narod i zato nam se desavaju genocidi svakih 50 godina.. Kazete Dzeko vam ne valja, setka se, jel to? A jeste li uopce upoznati sa statistikama pretranih kilometara, jeste li uopce svjesni da su mu zbog idiotske taktike telece glave u prve dvije tekme visila po trojica na ledjima? To ne vidite, je li tako, jednako kao sto ne vidite da je prvo narednu tekmu u kojoj je igrao rasterecen, sa Vedom u napadu (Iran) odmah zabio. Iskreno, znam mu se sto puta naje... svega kada nesto zasere, ali sada Dzeki spocitavati sve grijehe produkovane zbog Susicevog nepotizma, neznanja i jebene neinteligencije vam svake je pameti. Zbog Dzeke za BiH sada znaju i u jebenoj mauritaniji, na svakom kutku planete, veci je ambasador BiH od svih zajedno bh. diplomata i kriminalac iz politike. Ali eto, vama ne valja, takav smo mi narod, da ti se zivot smuci..
pretrčcani kilometri??? smjesan si brate, pretrčani kilometri i pokriven prostor nije isto, begovic ima 6 kilometara kretanja a nije potrčao. Dzeko nije bio na visini ovo prvenstvo, a vi ga mozete braniti koliko hoćete.
iz koje je to dzeko mahale? zar on nije s GRbavice, haustorce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemogu da vjerujem, tip izgleda dobro podplacuje. Sjedi cjelu sezonu i najbolji igrac! Kako te onda drugi igraju...
Ne znaju oni da smo mi prvi u lajkanju..
I sad mi kao trebamo da glasamo?