Nakon susreta sa West Bromwichom
80
Džeko: Nisam oduševljen ulogom super-zamjene
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO CE BIT ODUSEVLJEN SJEDENJEM NA KLUPI ! FORZA DZEKO !
Manchini, djubre ono italijansko olinjalo, nije ni cudo da si konstantni flop of the match!
Svaka čast Džeko, reci tom žabaru šta hoćeš a ako neće City tebi su otvorena vrata u svim ostalim klubovima u Evrope.
Manchini izvuko najbolje od naseg kloca . extra trener
Džeko je ponovo počeo zabijati golove i mislim da u sljedećem prelaznom roku mora otići u bilo koji drugi tim da bi igrao od prve minute i tako nabijao šampionsku kondiciju za 90min koje sada nema što Mancini zna i zato ga ubacuje na kraju kada se protivnički igrači smore pa može da ih pretrči. Džeko treba intenzivno dodatno(pored oficijelnih treninga)kondiciono trenirati da bi bio u rangu najboljih igrača i to je realnost koliko god nama bio drag. Proći se izlazaka i smarajućih letova u SAD i trening samo trening.
dobar je sljivotres....
nevidim šta te sem funti drži u sitiju,očito je da nemaš valjanog menadžera ili možda i imaš,nemože i jare i pare...nije siti za tebe..nije to taj zrak koji si naučio da dišeš..čast izuzetcima al dobar dio igrača sitija su arogantne slinje...mančini ko mančini nezna trošit pare pa ga deri peri psuj šta god nezna pa nezna...
Sjedio na klupi ili igrao ti si nas dijamant i uvijek ces biti. Samo naprijed majstore.
puno pricas klocu mogao bi poceti ulaziti u 91 minuti
Sjedi ,suti za 6500000 eura godisnje ,malo se igra malo se sjedi ,malo se popije ,zguzi,sta hoces vise ?Puna saka,elhamdulila.
samo ostro majstore...
Žabar mancini na potezu.Ako ga i dalje bude držao na klupi DIREKTNO OTIĆI KOD VLASNIKA ŠEIKA MANSURA i ŽALITI SE!!!!!
A ta ce Dzeko XD
dijamantu budi ono sto jesi........nas ponos..
KO TO NEZNA NEKA IDE U PRVI RAZRED OS
samo ti nastavi zabijati a zlobnici neka meni popushe..
S \"DVAMA GOLOVIMA\".. HALOOOOOO UZMI CITANKU MALO OD PRVOG RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE