Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZABIT\' ĆE GA DŽEKSON KRALJEVIMA , KUNEM VAM SE !
ZA OVOG \"vOJNIČINU\": Adnana niko se slavi ,već cjeni ono što radi i kako radi. Ćatićevi korjeni su iz BiH,to ti znaš dobro, ali čovjek se ne stidi reći odakle potiče, i to naglašava uvjek, bez obzira što je rođen u Njemačkoj. Hvala Bogu pa imamo Ćatića,da ih imamo više bilo bi bolje. Ko\' vam je kriv što vi nemate Ćatića inače se ne bi dičili Sa zločincima koji čitav svjet osuđuje.
KAD TO OD POČETKA ZOVEŠ GRUPA SMRTI UNAPRIJED SI SEBE OSUDIO NA PROPAST
\"Grupa će biti sjajna za GLEDANJE, ali daleko manje sjajna za IGRANJE\" Dijamantu nas, tebi ce biti sjajno jer ces GLEDATI (sa klupe), a drugi ce IGRATI
KO JE OVAJ UOPSTE...
šta to tebe to pogađa, sine džeko. ti ćeš ionako biti na klupi ili tribinama.
Pun mi je k...c ovih seljaka ...
Kada pobjedi mi ga zovemo Ado, a kada zijani onda je za nas Felix Šturm. Kako ne kontaš?
Sta je bilo. Prosle godine su se furali da mogu osvojiti ligu prvaka. Bayern ih izdominirao ko 2 ligasa na uzvratnoj utakmici poslali svoju c ekipu na teren. Sad skontali mi smo qarine pa oprezni sa izjavama. Zato njima sada nesta smedje curri niz nogavice.
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM zDOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE. www . organ . bloger . hr
Real ako ne pregazi grupu onda nije to to...a ManC ce proci grupu LS tek za nekoliko godina...sise su to.nema tu muuda.
Ne sekiraj se klocu nećeš se naigrati dugo, ispadate sigurno.
silajdjic Edine,klocko moj dragi!Danas nekolko tvojih izjava,a dje sam tu ja?! Upamti kash dobit onu stvar! Vazniji ti je i zet sandzo solja od mene!? E,neka,vidices sad sankcije!
4 fudbal .com
Manchester moze samo ajax pobijediti i to na svom terenu ostale ekipe nema sanse.I ajax je upitnik mozda bude x ali vidjecemo.
Ljudi je li istina da ce naše nove dresove krasiti umjesto CODA tj FDS novi generalni sponzor PAMPERS ???
BORUSSIA DORTMUND...!!