Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka... Džeko je prešao u 2011.
dzeko u top 20 svijeta na reprezentacija.net strancii nasoj
Bravo Dzeksone , joj joj rvati i srbi se pojedose . haha
Joj što zaradiše na njemu švabe kao Sir alex na Ronaldu
jeste da lolimo dzeku, al budimo iskreni puno ce njemu jos trebati da dostigne jednog Roy-a(dva puta prvi strijelac Evrope, i to zaredom!, najbrzi gol u Historiji Lige Prvaka...i i i....
Barem su pomenuli inflaciju :) Dzeko je 7 najskuplji igrac po cijeni koja je placena da bi dosao tamo, ne racuna se odlazak iz Premier Lige vec samo dolazak u nju :)
svaka cast Dzeko!!!!! Svaka ti dala :D
nemoj da vam svjema j.e.bem ma.jku usssstaaaa lomaa,jeste culi ba ?!
Admine nemoj se kurcit nemoj da ja bijem :)
Lijepo se ponasajte i pisite pitarcici inace cu vam opet brisati komentare.
vidi se da nemate ni pocetka ni kraja ...pocinjete vijest o najskupljim odlazecim igracima a kakve sad veze ima Ribery sa odlazecim vidimo da je Bayern platio a ne da ga je prodao ko\' Wolfsburg Dzeku...ista stvar i sa Robbenom,Makaayom i ostalim..barem naglasite da je rijec o ukupnim transferima u oba pravca...svaka cast Dzeksonu samo naprijed !!!
Je.b.em vam ma.ter u glooOoovooo \"35 miliona era\", eura ko.nji glu.pi, dabogda vam svima kisla glOOOva.
sve super izgleda. jedino hargreaves ovdje nekako nikako ne odgovara
Hvala, hvala kako sam onom baloteliju sad sljagu oplaliio gl000000vom izvrno se crncuga mala, meni naso da suje cevap.