Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta bi s onim vranješom, lik tetovirao četničkog vojvodu i konto da će i dalje igrati za rep. bih. sad jedino može igrati u drugoj ligi rs entiteta.
Grci su tanjež, suguran sam da će na kraju biti iza nas, a bogami i iza Armenije.
Nek grci sutra dobro sorceve pritegnu.
hahahhaha,dobar
Jedino šta im je ostalo od filozofije je nerad.
Ljepota vidjeti zastavu nezavisne i vjecne Republike Srpske na tribinama u Portugalu. Srce ko kuca!
@Serghios, tako je takve zastave mozes samo kod posmatraca gledati;), pusyi ove prave tj. priznate države i članice Uefe-Fife da igraju nogomet!!
@Serghios jedino tako je mozete i vidjet dalje od svoje sume.Pa Katalonija igra prijateljske a vama nedaju,koja ste vi ubleha
Manolas je dobar odbrambeni igrac. Respekt. U zadnje vrijeme tu i tamo. Sto mije doso Dz bolje zna.
Dosadni ste vise,vazda neka nabrijavanja,prijetne...treniraj i suti odigraj utakmicu i napravite nesto da ostanes upamcen u reprezentaciji...
Najbolji strijelac u historiji naše reprezentacije, mislim da kad bi u ovom trenutku okacio kopačke o klin, ostat će upamćen kao jedan od najvećih igrača koje smo imali :-)
klempe strah doci😱😂😂😂😂😂😂
@the-beg Srbi nisu pobjegli na traktorima.Oni su se takticki povukli.Barem tako kazu. ....:D