Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanovic je imao osrednju sezonu, dosta bolje je odigrao u napadu nego u odbrani. Dzeksona je sjebao Mancini a Mandzukic je bio solidan, ali bilo je puno boljih. Ova nagrada je ionako vise takmicenje u popularnosti a ne u pokazanom fudbalskom umijecu tako da ne cudi sto "lokalni" momci nisu prosli dalje :)
Cim igraju tu gdje igraju znaci ,top su,nema tu priče....
mandjukic u bajernu u kojem je bio standardan dao 16 golova u puno slabijoj bundesligi i puno boljoj ekipi,a dzeko 14 u engleskoj,a znamo kolko mu je onaj zabar dao da igra,tesko je zakljucit ko je bolji napadac
Mandzukic u Bayernu postigao golova k'o i nas Vedo