Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edine, nek pricaju zli jezici sta hoce, rezultati pokazuju suprotno... jos jednom cestitam zmajevi
navijaci su navijaci, i oni koji kritikuju i oni koji vole slijepo ne postoji niko iznad svetinje reprezentacije niti ce kada postojati isto kao sto su igraci drugaciji, tako su i navijaci drugaciji, svi imaju svoje misljenje i imaju ga pravo iskazati a to sto neko na osnovu tudjih kritika pokusava sebe predstaviti vecim navijacem i vecim ljubiteljem reprezentacije je debilizam i zadrtost zbog navijaca se igra nogomet, nogomet navijace i ljude spaja, a ne razdvaja, zbog toga se navijacima ne govori da su misevi "Bosna ima KRALJA svoga, SERGEJ BARBA zovemo ga, iza njega SPAHA CAR sesnaesterca gospodar" VOLIM TE BOSNO
on kako trenutno igra ne gine mu klupica ni kod pelegrinija...nema buraz moj trcati se mora...pogotovo u engleskoj,ne zeli niko manekena nego trkaceg konja...a bogami negredo em trci em zabija...
edine 19 puta si rekao"tako da kazem"!! a ako nema afere s hajrovicem,lijepo fino izadji u ferhadiju s njim na kafu pa nam objavi sliku i mi svi mirni!!izet jest pogrijesio,al edine ja se sjecam kad si i ti ucjenjivao da ces igrat za cesku ako te ne pozovu u repku,ljudi grijese!!mi volimo tebe dijamantu,al volimo i njega jer nas sinoc spasio infrakta i suza!pa sam zamisli kakva bi prica bila da on nije sinoc onu raketu lansirao!?mani se edine twitera,fejsa,instgrama,i slikanja!mi te volimo edine,al nemoj ko baljic zavrsit,bosna muzika,pjevanje,slikanje,manekenke!!
Ima sigurno istine u toj prici... Ljubomorni su na decka Izeta Hajrovica... jeli je dao glavni gol za Bosnu!! a taj trener je los za Bosnu... uvijek igra Spahic, a on najvije kvari ekipu... ima onaj Muhamed Besic sto bih mogao igrati u mjesto... a Dzeko govno igra uvijek i ne daje golove za Bosnu, i u Man,city je zbog novca... A Safet Susic je veliki simpatizer od Dzeke... navodno kaze sto svi spominju Izetov gol... a nike dzekina dva gola protiv grcke... Zelim da BIH ima uspjesan Wcup, ali da spahic bude povredjen i da ne igra na ljeto i takva ista sudbina dzeki!!! Allah ih na dario sa time sto su zasluzili... govna oba i safet--- bre----
De malo da se ohladimo od kometara, sve ovo bezveze oni su nasi zmaaajevi kod gune pobjedzuju do Oktober Idemo u nove pobijede svi zajedno i Brazil drzi se stizu bosaki navijavmci. BHF.
dzeko za gradonacelnika (Y)
tako je care!!!
Džeko je institucija! Nije imao sreće, nije bi nadahnut protiv Slovaka, ali to ne znači da u Brazilu neće davati golove...samo naprijed, sve najbolje želim!
Volim Edina Dzeku. Svojim imenom i radom nas je stavio na svjetsku mapu,jedna od nasih pa sigurno najboljih reklama.Igrao za nas,podrzao zemlju-koja ga nije bas mnogo zaduzila-sem sto je eto rodjen u njoj.Mi smo ga zaduzili jos manje jer smo-ocigledno malodusan,prgav narod. Kolicina nezadovoljstva obicno dolazi od onih koji uopste se malo ili nikako ne bave sportom,ne daju nista ni za koga i nista ne rade za ovu drzavu-sem uzimaju. Tek djevojcice iz dijaspore su bile vrisak-na drustvenim mrezama-komentirajuci tekmu,psujuci-sve sa nokticima obojenim u boje nase zastave,i samoslikajuci pozadinu u dresu-jednog od tri nasa igraca cija imena poznaju. Iskreno,Dzeku mi ne zasluzujemo-igrao dobro ili lose.Da se povrijedi igrajuci za nas-nikoga ne bi pominjao za mjesec-a izgubio bi milione.Uostalom sve kontroverze zvuce kao sapunice-a ja mislila nasi muskarci ne vole serije,zaplete i traceve. Mislim,sramota.Debilizam. Intervju je odlican-nas dragi,divni pre-skromni BiH decko-dijamant!!
vamos bosniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vamos hercegovinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , *** li ti krompirušu
j e b e m ti krompirušu
idemo sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeem tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii krompirušuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Pogledajte kako momak prije tekme diže ruke, čini dovu Svemogućem, ulazi na teren i trese protivničku mrežu tačno u 77 i 7 ... a Bog je neparan i voli neparne brojeve .. Svedržeći-Vječnoživi Oduvjek i Zauvjek mu uslišo dovu :D check it out: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=43QQuN1O0hg IDEMO ako Bog da za BRAZIL!
Veliko postovanje imam prema ovom coveku!Gospodin kakav se retko vidja,nikad nista lose nije uradio niti rekao tokom svoje karijere,koja je itekako uspesna.Sve najbolje u nastavku karijere majstore.
Spahic je najveci ljigavac u repki!! Naravno, poslije Barbareza, od njeg se veci ljigavac nije rodio nigdje na svijetu!!
Sejdicu dali si ti normalan, kako te stid nije...
Edin ce razbiti Lihtenstajn sa barem 2 komada i onda ce krenuti na Litvu i biti taj koji zavrsi posao. :) Jedva cekam Oktobar!!!
Dzeko, Mancini i klupa su ti dohakali, moras poraditi na sebi... na terenu te ne vidjoh haman pa nikako.. Par puta sam pomisljao na Silajdzicku.. sikira li te ona??!! Ne daj se prijatelju, jos racunam na tebe.. poslije Brazila radi sta hoces...
Ovo je bio POKUŠAJ da se unese nemir među igračima PRED NAJVAŽNIJU utakmicu. Biće još toga, drž'te se ZMAJEVI.
za one koji nisu pogledali interview isti mogu pogledati na http://goo.gl/AY7MTz odnosno na webu www.bhrt.ba
http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-hajrovic-je-odlucio-igrati-za-svicarsku/121113006 Da se podsjetimo jednog članka, sram i stid da vas bude, prodali ste se za 1 gol. Skuplje cigan proda svoju kćerku.