U Manchester Cityju oduševljeni
0
Džeko je bosanski heroj
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vama problem Dzeko i njegova igra...problem je vas pristup igri, jaki pojedinci, a igra nigdje veze!
Džeko je kralj. More raja sr.ti koliko god hoće, al\' vazda je bilo da na tebe niko neće biti ljubomoran ko je bolji, nego samo gori. Džeko samo naprijed. Jedna si od rijetkih ljepših strana Bosne i Hercegovine.
ZATO KLOC ZARADZUJE SEDMICNO KO TVOJA STARA DA DA CITAVOJ BIVSOJ JUGI NECEKA PÅ 20 KM
kloc,kkkklllllooooocccccc
Da su igrali bez DZeke pobjedili bih 5-1
nije fer pisati neistine,mozda je kloc heroj na 24% teritorije a ostatak ga ne poznaje,zasto istinu ne pisete.
LULIC NAJBOLJI
Napred cigani, obećao je Dodo svima po dvije Takovo ćikulade cccccc :D
Svim ljudima dobre volje koji zele dobro ovoj drzavi ova poruka. Ne obracajte paznju na nacionaliste sto sire mrznju izmedu tri naroda u bosni i hercegovini, jednostavno nemojte nista komentirati to sto oni napisu, samo palac dole i nastavite. Posebno onima koji pisu protiv muslimana.Ukoliko se neko zeli informisati kako to oni rade jednostavno neka ode na portal poskok.info. NE OBRACAJTE PAZNJU NA NACIONALISTE, SAMO PALAC DOLE.
Bravo junačino,MUJO HRNJICA 2
Ovo mi je glupa vijest! Eto bas velika stvar sto mu je clanak izasao na web stranici city-a! Pa nece o meni pisat! Da je u Time magazinu na naslovnici izasao ne bi se ovoliko sra1o!
Na zalost jedino sto me draguje je to sto je Dzekin go nam dao 3 boda na papiru. To je bio tipican centarforward go a inace njegova igra je jos uvijek daleko od Edina Dzeke iz 2008-09 i 2009-10 sezone sa Wolfsburgom. Nije nista uradio da vjerujem da u njemu imamo napadaca koji ce nas dovesti do 2012, a kamoli da nesto napravimo u tom turniru. Ono sto me je odusevilo je igra Lulica, koji je bio fenomenalan sinoc.
Meni su heroji svi, nije samo Džeko. Prestanite ovo raditi, sram vas bilo, nije Džeko reprezentacija
http://www.facebook.com/event.php?eid=150430448353582 ulaziteeeeeeeee
bitno da je dijelu BOSNE a sto se tice nas ima i bez vas netrebate nam uopste volite koga hocete mislite da ste drzava i onako vam je citav zivot istorija i nacija jedna velika zabluda .....ostatak svijeta to zna a vi vjerujte i dalje u iluzije i zato ste toliko iskompleksirani ja se necudim uopste tome
NAJBOLJI KOMENTAR \"Šta je začepio?? Bolje da vi začepite već jednom. Samo se potvrdilo da je kloc koji je nesposoban izašta osim za evropsku travicu po kojoj mu Miske i kompanija namještaju golove. I ovaj je dao slučajno tako što mu se lopta odbila a on ko tele sav se bacio na nju. I ćorava koka tako nabode. Da si banderu postavio kod gola jednom bi se i od nju lopta odbila pa u go. A o sumnjivom transferu iz ratnih donacija koje je Silajdžić ukrao pa preko svog ortaka šeika pere za \"projekte\" šutite. Šeik \"slučajno\" vlasnik klocovog tima, a kloca \"slučajno\" niko nije htio osim eto baš Haretovog ahbaba. Ma nemoj mi reć. \"
Da,on je heroj u jednoj polovini Bosne, u drugoj to su Vidic, Stankovic, Djokovic,Divac..