Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko institucija i da nista vise ne uradi za reprezentaciju, uci ce u legendu BH nogometa. Dugo ce proci vremena kada cemo imati ovakog golgetera. Za one koji namjeravaju da stave minus na ovaj komentar, neka pogledaju statistiku, jer Dzeko je drugi po golovima za reprezentacije svih kvalifikacija, svih vremena (a jos ima sanse da postane i prvi). Iza ovoga stojim i u slucaju da omane neku od utakmica, a nadam se da nece. Sretno ponosu nas i da nas jos dugo cinis ponosnim.
mi ce mo zavrsiti ko i engleska...dajemo prednost igracima zbog dobrih igara u proslosti...mi drzimo Spahica jer mu niko ne smije reci da treba da zavrsi za reprezentaciju..pa tako svako mora trpiti kabadahiju,...takva nam je sredina...na ulici, us koli na poslu...to je balkan life...to ce biti i za Dzeku....niko ne kaze da je fulno 6 golova sinoc.....
@JunakNasegDoba Svaka ti je na mjestu.. Mi smo inace jedina nacija koja se i porazu raduje i slavi ga. Kad se sjetim Argentine ..
jesi pored dresa ostavio kakvog kesha? ili samo dres?
edine nastavite li tako poslat ću svoga oca pa vaše duše
Kako mozes pokloniti nesto sto nije tvoje, to je vlasnistvo nogometnog saveza
pretrgo se
...i poručio im da glasno bodre Zmajeve na stadionu. Crnjak znam... Sorry...