Komentari (648)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi Dzeko brate vjeruj!
ZGAZIT CEMO CETNIKE U ZENICI !
U BOJ SINOVI BOSNE
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Jadeva ih čekamo.... Naše gostoprimstvo prema ovako krvoločnim nacijama je poznato....Dokazani neprijatelji!
Isti ko djikani, sugava nacija ! Cekamo vas dusmani !
@strašni dahija Jao što ste opasni :)))))) Najjači su mi ovi huligančići, vazda nešto planiraju hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Nikakva osveta nedolazi zbog djikana,njih Grke treba nabiti sa 5-6 golova razlike pa onda slaviti,navijaci BiH trba da budu oni sto vole svoju reprezetaciju,svoju drzavu RBiH i sve gradjane RBiH koji vole svoju zemlju.Poslije ce mo se rugati svim djikanima i mrziteljima zemlje ukojoj zive rade.Zato pozivam sve navijace da docekaju goste kako je obicaj u nasoj drzavi RBiH.DJikani i Evropa upravo to zele da vide da nas diskvalifikuju.Bosanci pamet u glavu,osveta je 5-6 golova u mrezi Grka.
600 Grka dolazi, i bit će skršeno svih 600 Grka ako se bude moglo do njih. Nas 14 dolazi minibusom, bez karata jer ćemo ih tražiti čitav dan da im naplatimo ovo za Srebrenicu i šurovanje sa srpskim fašistima. Sve i jedan Grk koji bude nađen u Zenici, a da nije žena i dijete se vraća u Grčku slomljenih prstiju.
Svi mi brate svi mi
Sta ako izgubite u Zenici?
Ajd ba Dzeko ne rise,popusili ste i to je to,ti si svoja SP i EP odigrao,tesko da ces ikad vise igrati na mundijalima;godine ti prosle,a reprezentacija se pati,igramo fudbal treceg razreda a Velid Spaho vas za stoju ukiva u zvijezde ko da iz Barse dolazite,niste na nivou ozb iljne reprezentacije i to je fakat,i ne znam cemu frka,ne znate i tacka
Ne znam kako si zaboravio one dvije stative Grka, a bogami i go koji su postigli pa misliš da je trebalo biti tri -četiri nula. Ti si trebao biti pravi kapiten i profesionalac pa pustiti da Grk zaradi crveni karton , a ti ostaneš u igri pa nam pobjeda ne bi došla u pitanje. U Zenici bolje igrajte bez osvetničkih pomisli i nastojte da pobjedite. Sve drugo ako radite radit će te protiv sebe samih i protiv BiH.
Koliko vidim sada ce nekoliko hiljada junacina da napravi haos a mozda i da junacki razvali autobus ili prebije 11 + Grka. Na terenu se nasi igraci trebaju baviti samaranjem ili lomljenjem nogu Grckih igraca. Da svijet vidi koliko smo mi nekontrolisani, razulareni, divlji. Samo Bujrum, tako cemo izgubiti, samo mi i NASA DRZAVA BiH. TAKO SE BOSNA NE VOLI. Niko nema pravo da nas bruka pred svijetom a da nosi zastavu BiH. Budite gospoda necemo mi da budemo kao Grci. Mi smo bolji od njih.
Sljedeci put Grci kad dodu u Zenicu nosit ce sorc sa tregerima haah
Organizujem party pored hotela gdje budu smjesteni. Svi ste pozvani. Ponesi te baklje i petarde Mi crmo ih pocastiti muzikom i nespavsnjem a Deko i ekipa trpanjem mreze!!!
Pobjeda bi bila: Napuni im mrezu golovima, pokazi da si superioran, da te ne mogu iznervirati. Samo smireno i igraj se sa pokvarenjacima, pokazi im da su nesposobni, slabi i prljavi. To ce ih ubiti u pojam. Totalni poraz bi bio: Nervozne reakcije, nasjedanje na provokacije, pad koncentracije, suma kartona, golovi u nasoj mrezi. Divljanje, tuce, bakljade, pijana rulja. Upravo od nas dusmani to i ocekuju i tako nas i gledaju.
pametno zboris
Nisi jarane na Poljinama 93', sta treba da grk zagine u Zenici pa da nas Fifa izbaci iz kvalifikacija... Ako si mislio da ces im zabiti 5 komada u Zenici to bi volio vidjeti pravo... Grci su vas sjebali a Mesa vec treci put pokazuje da je amater. Protiv Irske, Belgije a sad i protiv Grcke. Svaka cast Jajalu al lik mu igra cijelu tekmu a igra tek drugu za rep...
ako sam dobro shvatio ovaj debil poziva na neku odmazdu i linč u svoje ime skrivajući se iza bih navijača.
za sve one koji sada govore kloc, **bo vam kloc mater! pojma nemate o fudbalu. covjek je svjetska klasa i to je sinoc pokazao. Vedad i Djuric zajedno nemaju 50% efekta kao on sam....
https://www.facebook.com/Dnevna-doza-Edina-Dzeke-517351721780837/?fref=ts zapratite naseg dijamanta
Stvarno si KLOC
https://www.facebook.com/Dnevna-doza-Edina-Dzeke-517351721780837/?fref=ts zapratite naseg dijamanta
https://www.youtube.com/watch?v=0128crRNAGs