Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đžeko idi u Juve nemoj da ne iskoristiš šansu da ne pojačaš torinskog velikana.Klub ima velikih ambicija doveli su Krasića,a sad žele i Ivanovića it Chelsija.Kada te već sami žele zašto nebi odmah u januarskom prijelaznom roku otišao što prije to bolje i za tebe i za Juve.
Njegova igra u nasoj reprezentaciji u zadnje vrijeme.. Ja mislim da bi vi trebali vise da krivite Susica nego Dzeku. Nemojte zaboraviti da je on bio prvi strijelac u Europi u 2010 kvalifikacijama za Juznu Afriku kad je Ciro bio trener. Ali od kako je Susic preuzeo ko da je drugi igrac.
Ja zavidim Dzeki jer ima puno para i gu*i najbolje pi*ke i kad dodje u rajvosa ne mozes koke safatati sve njemu odose. I ima puno para. Eto zbog tog ga mrzim. Fudbal i ne pratim.
U Bundesligi se igra bolji nogomet,ali zato italijanska liga ima bolje klubove.Osim Bajerna nitko nema izgleda da prođe protiv Intera,Milana,Rome,Juvea i Fiorentine.Zato Đžeko nemoj ići u špansku ili englesku premier ligu,već iđi u Juve kada se već interesuje za tebe.Vidio si Ibre kakav je bio u Interu,a sada i u Milanu,a kakav u Barceloni,pa Ševčenka kqakav je bio u Milanu,a kakav u Čelsiju zato idi u Juve jer je to najbolja liga i klub za tebe jer bi mogao kao Ibro i Ševčenko imati onakvu sudbinu.
vidi dzeke sto gleda u cundaru svoju hahahahha ko ronaldo
Dzeko ce biti najveca karina od ovce u evropi
dvanaestorice
ma kakav dzeko on nije ni za vrbanjuse.........peder--------ne treba ga stavljat u prvu postavu za repku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zbogom davni ideali,manje mi smeta prvenstvo sveta neg prazan dzep :D
kad tako poredite repku i klub uzmite u obzir i ovo koliko edin ima izgrađenih akcija u wolfsburgu a koliko u repki gdje mu samo salju visoke lopte među 3-4 protivnicka igraca i kad uspije primit loptu izgubi je dok se neko ne pridoda trebamo malo cijenit svoje pa lik je igracina a nama nevalja tako bi bilo i sa zlatanom da igra za nas NAMA NIKO NE VALJA i zato i jesmo na dnu HZ
džeko kloc
pa naravno da se stede za klubove tako vam je to danas... pogledajte mesija na svjetskom, svi ga nesta falili on nista... ima od balasevica ona pjesma \"drago mi je zbog mog starot\" najbolje opisuje danjasnji fudbal kao i citirani dio nekog starijeg golmana \"prije su gospoda gledala a sirotinja igrala a danas gospoda igra a sirotinja gleda\"
da, zabijaju za klubove a za reprezentaciju nista. nebi nikom dao da igra za reprezentaciju ako nece dati 100% na terenu....
Kako igra u zadnje vrijeme,tesko.U zadnja 4 meca nase reprezentacije (Katar,Luksemburg,Francuska,Albanija) uz Ibisevica ubjedljivo je bio najgori na terenu.Tu je negdje blizu i Misimovic.
diego majmune, dzeko i jest jedan od najboljih napadaca u evropi, nego je bitno da postane najbolji!!!!! naprijed dzeki uz tebe smo .........