Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ono bila asistencija ili mu je lopta pobjegla?
Još jedna odlična partija Džeke , djelio je lopte saigračima , vraćao se nazad , igrao i na oba krila . Samo nastavi ovako i do tekme sa Grčkom . I da , najbolji strijelac Sitija je Džeko sa 11 golova , 10 u prvenstvu i jedan u ligi šampiona .
Ovo jeste bila asistencija. Imao je nekoliko sličnih dodavanja danas nešto pete folovi.
Posrbice i Škutori sagnite se malo ...
Nisi ti slučajno ušao na ovu stranicu, nego da iskališ svoju psihopatološku mržnju i uputiš jedan primitivni komentar na račun naroda kojeg bi volio da nema. Pozz iz Sarajeva.
Extra odigrao Dzekson Ljubomorne duse mogu da ga puše
Pozdrav i tebi u Novom Sadu. Idi gledaj vašeg najboljeg napadača , evo sad će počet holandska liga , ako zabije imat će više šansi za opstanak
Ti ili si nepismen ili baš nemaš nikakvog poštovanja prema Džeki,našem najboljem igraču, čije prezime tri puta pišeš malim slovom.
Evo slučajno udjo na ovu stranicu i pogleda Džeka asistirao za pobjedu Sitija i reko da vidim kako bošnje hvale svog igrača . Kad sam počeo čitat komentare uvidjoh ono šta sam i sumnjao da ste vi totalno isfrustiran narod i napachen . Tuga , pozz iz Novog Sada
Dobra partija Džeke, Dobro kretanje i 3 savršene lopte za saigrače koje oni nisu uspjeli pretvorit u gol. Džeko definitivno vraća samopouzdanje i podsjeća na one dane u Njemačkoj kada je terorizirao odbrane, a City kako Džeko starta sve je dobio.
E vala, dosta više pre.se.ravanja sa dzekom. Tako prije par utakmica, prenosi onaj tupson Spaho, dzeko puca, golman brani odbija loptu do Silve, a ovaj iskosa daje gol. I onda naš Velid, ni pet ni šest, izvali, City vodi zahvaljujući dzeki, ali ipak ćemo ovaj gol pripisati Silvi!? Pa nemoš vjerovat koji tenkre!
Bravo Džeko, ti si sa 26 godina osvojio Njemačku i Englesku, a klocevi su oni koji te tako nazivaju i sude po jednoj utakmici.
Jest vala asistirao.. Ako je ono namjerna asistencija, onda je jedna od najboljih asistencija sto sam ikad vidio. Fudbalerska verzija Magica Johnsona kada je bio na vrhu karijere. Ili druga mogucnost je da kloc nije mogo loptu da ustopa pa je dosla do Zabalete. Stvarno ne znam sta je vjerovatnije od ove dvije mogucnosti.
Evo asistencije :) :D http://www.youtube.com/watch?v=PidtwbTCGRk
realnost je da je duo silva-tevez kratkim pasovima rasturio stokeovu odbranu
e moj boze kakva asistencija, svaku utakmicu ga hvale kao da je on mesi ccc