Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine Edine, zapamti što ti tvoj Ćiro kaže: Za tebe će se otimati svjetski klubovi. Vrijedićeš desetine miliona eura! Ti si već sada bolji od Ibrahimovića. 2008. godina
Dijamantuuuuu bosanskii dijamantuuuuuu, kakavv juvee ba i bolje sto neces tamo, Manchester City je u rangu sa tobom !!
hocu da svi komentari s pocetne stranice budu na tekstovima o dzeki.
Pa novinari su odmah mogli skontati ovo pravilo i sasijeći šuplju priču u korijenu. Al\' jok.
Nema juve prebijene pare
Pa da je toliko zelio cekao bi jos pisljivih 5 mjeseci, ha ja ili s druge strane nije mogao odbiti ovolike pare, na ruke 3 miliona pasaaa...
Od sad i treba da gledamo na nasim kanalima najvise M.C. i najdraze ce mi biti da oni osvoje prvenstvo i da Dzeko najvise doprinese tome. A vi kojima je muka... paaa sredite se. Modric, i ostala ekipa igraca susjednih zemalja jesu dobri, jesu brojniji u toj lizi ali od svih njih \"pojedinacni uspjeh\" najveci ima nas Dzeko. Sad stavljajte minuse na moj komentar briga me ... jer Dzeko je bolji od svih njih i to kazu i menadzeri VELIKIH KLUBOVA, (forumasi) su nebitni.
Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Dzeko jutros prdno tokom smirglanja zuba !
Znaci prelazi u Juventus ?
sad će BHT samo Citya prenositi
ssrreeccaa pa mu je to glupo pravilo zustavilo kiks karijere, italija je fuj!
...ma sigurno mu Dodik nije dao...haha
prešao je, prestanite daviti
papak jedan jesli zaostao! Ne poznajem nikogo ko je toliko zastao kao ti!
sad ima da city satere sve redom... pocevsi od wolver... 15.1.... zajedno sa dzekom do titule aBda...
bivši manager MAN Citya je rekao da je ovo prvi igrač u istoriji kojeg je klub doveo kao igrača sa titulama i znanjem kako se titule osvajaju, a njemu samo 24 godine:)