Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se pise i neka se slavi i treba mala sala usput-evo tebi stan a evo tebi lopta
ovo nije ok. nije Musa sam uzeo evropsko prvenstvo. svi momci su jednako zasluzni i kad su im roditelji odvajali od hljeba nebil nasi momci imali kakvo-takvo prenociste i hranu, bilo kakve pripreme, ovo nacelnika i ostalih nigdje nije bilo. te pare, umjesto za musin stan, bihac treba uplatit kosarkaskom savezu i ako hoce nek naznace da je za kadete. od tih para nasi momci mogu imati kvalitetne pripreme za svjetsko prvenstvo sto bi im olaksalo uzimanje nove medalje. sad jedan Sikiraš, koji nas je protiv spanaca uveo u finale, nije dobio ni čokoladu za sav svoj trud i zalaganje. Njegos je samo jedan primjer, tako su prosli i ostali momci iz onog entiteta. zalosno je to
Nalix, neka svaki grad pojedinačno pazi na "svog" ako me razumiješ. Ali u pravu si da je trebalo nagradit i ostale učesnike međutim, to je zadatak države, ja mislim da je vijeće ministara trebalo da nagradi sve njih sa nekom premijom. Ovo što gradovi pojedinačno paze na svoje građane, meni to ne smeta. Jes' da je ovaj galijašević lopovčina jbg al' malom Musi treba nagrada za sve što je uradio. Ipak je on nosio repku cijelo prvenstvo i iskreno, da nije njega bilo teško bi došli ovako daleko.
ponavljam da ovi šupci nisu bili tu kad su roditelji SVE ove djece skupljali pare da ovi momci mogu prestavljati svoju BiH. sad misevi izlaze iz rupa i nesto kao nagradjuju a zna se da nesretnici iz onog entiteta nece dobit nista od svojih opstina i ministarstava jer tamo ne priznaju BiH. sve to znaju govnari iz ovog entiteta pa su zato oni trebali nagradit te djecake. sto atomac rece, kako da Sikiras opet da sve od sebe kad nije dobio pare ni za autobusku kartu do pala dok Musa ima stan, lovu i svu medijsku paznju kao da je sam tamo igrao. zalosno
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Doduse ovo je bas za rubriku Nogomet...
Ovo nikako nije pravedno. Djeca imaju 15 ili 16 godina a podjele su vec pocele. Pa nije Musa sam osvojio medalju, budimo realni da nije bilo Campare i Sikirasa danas mozda ne bi bili ni medju prve tri repke. Kad se pogleda u medijima malo se govori o Sikiras a o Campari nasao sam samo jedan tekst nakon prvenstva. Nisu ova djeca formirane licnosti, znamo i sami kad smo bili djeca da se uvijek u necemu izmedju sebe volimo takmiciti i biti bolji od drugih, tako da sigurno ovo tesko pada i Sikirasu i Campari a jednako su zasluzni za ovaj uspjeh kao i Musa. Davati djetetu od 16 godina stan kao poklon je van svake pameti, pa to ni susjedi nisu uradili a koliko imaju medalja sa ovakvih takmicenja. Nije mi krivo sto je momak dobio stan, da Bog da ga svi imali ali ako se vec djele stanovi onda ga daj nekome kome to zaista treba, ja pouzdano znam da Musi to NE TREBA!
Trebalo je napravit fond i podjednako nagradit svakoga od njih. Ovo nije dobro, slutim brzi razlaz ove generacije. A šta ćemo onda, kad nam samo Musa ostane..??? S kim će on onda igrat ..??? Čim se politika i političari umiješaju neko sranje naprave ... ! ! ! OVO NEĆE DOBRO ZAVRŠIT ...?!! Ovo je nakaradno prema ovim dečkima, otjerasmo ih ( neki namjerno, neki u neznanju ) . . .
ja dobre trampe ovaj njemu loptu ova njemu stan!!! :-) da je i meni ovako..
pupan , jes oteko od alkohola :) more krmetine pojisti , straha :))
Mali, polako sa izjavama da ne bi aterirao prebrzo. Pitanje je veliko, hoćeš li i kakvu karijeru izgraditi. Daleko od toga da ti želim zlo, ali trebao bi se malo prizemljiti. Sead Sušić je bio veliki talenat i imao vuće uzlaznu putanju od Papeta, pa propade k'o kauč.
Svaka cast Dzenane i treba ti Stan se kupit jer zasluzijo si i u Sarajevu da ga dobijem Halo Naj Bolji Igrac Evrope AFERIM
Što se tiče vokabulara/izjava već si profesionalac. Prema viđenom igrom nećeš biti daleko od vrha. Međutim mi preseravamo, i ja sam. Nadam se da te neće ove silne pohvale spustiti. Ti si dijamant, neobrađeni. Sretno u nastavku karijere.
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/Offside-linije_05.jpg