Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
John Terry nije 100%, on švalera samo sa ženama, :)))
haha, on nije milion posto :))) jutrić prijateljcie moja, šta ima kod tebe, šta mi radiš?
baš su dušmani, ovako fin dan si trebala provesti s lunčicom na kafi, a ne na poslu :)))...ja evo gušteram, sjedim u bašti, pijem kafu, sunce grije, ljepota, ima vjetra, ali može se izdržati :))) popit' ću jednu i za tebe :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
homoseksualci,pa šta???? sve je to o.k.,samo nek nisu pederi ))))))))))
Blicol ne spominji mamu, jer vidim da pederluk podržavaš,zanima me ko tebe rodi muško i muško se parili i ti ispao.
girud 10000% za drugog ne znam
To uopće ne bi trebala biti vijest, na nogometnom terenu se igra nogomet i to treba biti jedino bitno. S kim se igrači karaju van travnjaka je njihova stvar i njihovo pravo. Kad priznaju nadam se da zbog toga neće biti diskriminirani, ali i da neće postati zvijezde, kao što je npr. Jason Collins iz NBA postao, propali igrač koji je na osnovu tog priznanja dobio svojih pet minuta slave i ugovor sa Brookly Netsima.
Lukaku ... i Besic :D
Zamisli ih na terenu obučene kao klizačice. Ha ha ha.
Hehe svaka utkmica je za njih harem pun robe,hehe, treba ih javno objesiti,nakon što priznaju bolest.
Cuj ti komentara: Ubiti nakon sto priznaju bolest? Hocemo li ti i mamu ubiti kad saznamo da je dobila rak ili secer ako vec to smatras bolescu? Hocemo li i nju na vjesala?
nadam se da ne igraju za Millwall.
Jel iko iz 13 vlada i isto toliko parlamenata plus KLUBOVI NACIJE u njima , što je mnogo više od 26 timova u britanskom Premiejrshipu spreman PRIZNATI ISTO ????
Ma ako priznaju gotova im je karijera
...još da balkanosi priznaju da su povodljive budaetine...
Mi smo prva liga, sviđalo se to nekome ili ne :D
Jap, kratko i jasno. Pozdravko Andy:)
Ćao ćao ša mai bona?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)