Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi Bosanski Zmaju !
Čeka se da nesto promaši pa da glavni mrzitelji pocnu da pljuju Edina. 7 golova u Italiji je ko 15 u Francuskoj.
A kako se to radi? Stani pred gol i cekaj da ti suigraci namjeste loptu kao na tanjiru i da te niko ne cuva u tom trenutku. A onda mirne duse probaj pogoditi gol za max 10 m od gola ili jos bolje - sa gol linije. Neka poljubi Salaha posred zadnjice za onaj prvi gol, a za drugi suvisno je bilo sta reci - bukvalno ga tip pogodio posred glave na par metara od gola ni kriva ni duzna. Osim toga, gol koji je primila Roma ide direktno Dzeki "na dusu" . Sama igra Rome je nesto najruznije sto se moze
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj pocrkat ce ova srpcad sa portala :P
+ skutorija na aparatima
ala ti
glasaj za dzeksona http://www.asroma.com/en/news/2016/10/man-of-the-match-vote-napoli-v-roma
Dijamantuuuuuu
Bravo Edine. Svaka cast. Profesorski odigrano. Golovi u pravom trenutku, iznudjeni faulovi, poneki lakat u pravo vrijeme, ... Samo ovako nastavi. Steta sto ona zadnja jos ne udje.
Golovi u pravom trenutku. HA HA HA HA !! Eto upravo je on zasluzan za to i tako je to isplanirao. Pa sta bi takvi pricali da on igra barem kao sto igra Salah (koji i takav nema mjesta u engleskoj ligi) da on namjesta golove kakvoj drugoj sirovini i da sam daje pokoji? A Roma? Je li se ono "zestoko bori" u kupu UEFA?
@Gospod Da si gledao utakmicu znao bi sta pricam. Roma je takva kakva je. To je bio Dzekin izbor. Da je htio mogao je lagano igrati u Juventusu, ali je izabrao Romu, pa su ovi otisli po opciju B, Mandzukica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DIJAMANTUUU 💎💎💎
Hejteri na aparatima ♥
Dzeko zvijer, i sa onim medjedom Hysajem na ledjima nezaustavljiv.
Lijep drugi go. Ovaj mu visi na ledjima, a nas snazni zmaj skace i pogadja glavom.
Gol je bukvalno smijesan. Onaj malecki ga pokusava drzati ali upravo to drzanje omogucuje da lopta pogodi Dzeku posred glave i on ni kriv ni duzan pogadja gol. Nije se niti pomakao niti skocio. Da ga tip nije pokusao drzati i da je Dzeko bio slobodan otisla bi ona lopta barem 2 m iznad gola.
Dzeko je ove sezone u odlicnoj psiho-fizickoj formi, ovo je njegova sezona...sretno Edine i svaka cast.
Na osnovu cega to zakljucuju tipovi poput tebe. Mora da si zestoko vidovit.
Zabila Roma 2 gola i stala...da im se to ne odbije o glavu
možda neće dići pehar prvaka italije ali mogao bi ponijetgi pehar najboljeg strijelca aBd zdravlja i malo sreće
Obadvoje abd !
ako ćemo pošteno danas je jači Napoli. Opasno igraju ali Džeko ih smiruje golovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovako slijedi i grckoj
Grcka pada abd !
Da li se ovaj komentator šali kad reče da Roma nikad nije u gostima pobijedila Nspoli!? Džeko kod drugog gola izborio se za prekršaj i dade majstorski gol. Šta još treba da kao Mesi dribla, e on to ne umije. Drblanje mu nije jača strana ali zato kao egzekutor je top klassa.
@fantom slobode, mislim da ga postave da igra sa kakvim amaterina slabo pripremljenih, prolazio bi ih Dzeko kao od sale, zar ne? Copvjece, Dzeko i driblanje su dva potpun razlicita svijeta. Traba se zaista svojski potruditi pa pronaci na netu momente gdje Dzeko uspjesno dribla nekog ili uspjesno stopa loptu.
Dzeko tutta forza, kamo vas hejteri!? :D