Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je za stepenicu vise .. sretno Asmire!
Kako je samo lijep :)
baš :)
Ljubi ga Punkt.heheheh :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
glupane jesili gledao utakmicu od tri primljena gola ni za jedan nije kriv a branijo je extra ipak arsenal je prejak
dovoljno je reci da je najskuplji igrac svog kluba
Pravo fin momak a i veliki sportista. Zao mi je sto nije u Liverpool-u da im pomogne da se vrate na sampionski nivo.
KAKO JE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). SAMO ISTINA SPAŠAVA : LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
Pa gdje cete uzimati stranicu caghtoffside.com kao relevantan izvor informacija ??? To je 5 puta uvecana sportska verzija Exprsa, zutilo i samo zutilo. Recimo sa Arsenalom su od sredine marta do pocetka septembra povezali ukupno 103 igraca, i nijednog nisu pogodili. To je kao da ja osnujem stranicu i lupetam o transferima.
Ovo je pocetak otimanja velikih Zmajeva od strane naj vecih fudbalskih klubova. U svakom slucaju, vrijeme je da se svijetu pokaze koliko zaista vrijedimo. Pa evo uzmite na primjer cinjenicu da su BiH gradjani jedni od naj vrijednijih radnika a uz tu nadarenost idu kultura, ljepota, inteligencija i briga i odgovornost prema poslu i firmi. Ko nije probao, nije dozivio.
begovic supalj ko djevdjir :)
Idi u Arsenal
Sretno Asa!
Ne idi iz Stouka... Jebo Napoli i Atletiko...
Mauko zvućim ko smotuanko kat plićam bosanski, ali you know, ja nisam ovdi odlastao. Ma oplosteno Asmire :)
terapija za tebe: 2x3mg Xanax; 2x25mg Leponex. Lijepo spavaj,
Smisao za humor se ne lijeci dotkore,ali hvala u svakom slucaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
stoku'raca čuva :)
Gdje god ode na kraju sezone će se smatrati zaslužnim za uspjeh kluba! Činjenica je da je on jedna od glavnih karika zbog kojih Stoke opstaje u ligi!
dodji u Barcu molim te da mi se mili gledat još višeee :D
A zašto ne bi mogao on u Barcelonu umjesto Reine!!
Da nisi pobrko nešto? Reina u Barceloni?!?!
I još nisu ukapirali mnogi, šta je napisao...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)