Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Majstooore
Spavate li mirno Mancini i Pelegrini? ahahahahaha
Nisu treneri krivi, on nije ovako igrao tada :) Sjetimo se prošle sezone. Drago mi je da se vratio.
aha kod mancinija da tri gole pa sljedecu na klupi de bgt, da bi davao golove ne mozes sjediti na klupi:)
Trećiiiiiiiiiiiii, ha ha dijamant poludiooo
Bravo Dzeko. Bazdarevicu nabi se nogom u guzicu vise
HAT-TRICK! 😎😎😎😎
evo ga i treci
spavas li mirno linonele messiju?
Hahahhaah
Hahahahahahaha,kolko vama malo treba da budete srecni....Jos da Dzeko igra u Turskoj-masallah!Veselju nikad kraja!Inace,bravo za Dzeka,samo tako nek nastavi!
Čak ni najradikalniji među Bošnjacima ne svršavaju toliko na Tursku koliko Srbi na Rusiju, tako da ti provokacija ne pije vode...
@BandieraRosssa Rusi Srbe nisu okupirali,nametnuli vjeru,sikanirali i dresirali kako su htjeli,i na kraju gurnuli u gradjanski rat iz kog su izasli daleko jadniji,siromasniji i malobrojniji.Trebal' jos?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hahahahahahaha,kolko vama malo treba da budete srecni....Jos da Dzeko igra u Turskoj-masallah!Veselju nikad kraja!Inace,bravo za Dzeka,samo tako nek nastavi!
selam , jos da ti nisi iskompleksirani kmet koji trazi da bude posran na sportskoj vijesti....
@gradimir Најзамршенији људи на свијету. Ни са ким историја није направила такву шалу као са нама. До јуче смо били оно што данас хоћемо да заборавимо. Али нисмо постали ни нешто друго. Стали смо на пола пута, забезекнути. Не можемо више никуд.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trpa li ga trpa :)
pravit ce city dzeku od blata
otrese ga ko slinu
Dijamant zabija večeras, ne vadi, ha ha ha , dušmanluk na aparatima
Haha sta coek cini ovim golmanima
E to je to. Čovjek ga traži, nabaci mu je maksuz na glavu. Zna da će ga nekako glavom dat :D
ovaj malo slabiji al đeko melje