Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj osjecaj kad ne procitas clanak pa se provalis sa komentarom :-D
novinarski misu zabijem ti naslov u pakas
Ka-ri-njo voli price za laku noc sa velikom, crnom ka-rom u svom pa-ka-su, a obzirom da u Realu niko nema toliku ka-ru onda mu Drogba silno nedostaje, Ronaldo recimo ima jako mali, pa ne moze da ga za-dovolji, pozalio se Ka-ri-njo. P.S. Probaj sa Esienom, dok ti Drogba ne odgovori, tu su oni negdje po kalibru.
A jel se ka-ra ova Dzekina sestra, ko je ka-ra da ga eliminisem?
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.
I meni neko salje poruke i posle pola noci mamicu mu jeßem uvijek me probudi
Pisi ponekad 2-3 reda, pisi...
Sanjam je nocima, milujem je ocima lijepa je ko majski cvijet gataj mi ciganko makar bila daleko pretrazicu cijeli svijet
salje mu poruke usred noci zbog vremenske razlike budale jedne...Drogba je Kini, a ovaj u Spaniji :-D
Pa dobro, šta, loži se čovjek na debele crnačke batine, mislim, gay is ok. Osim toga, Čmarinho, samo mu ime kaže ;)
Mou is gaaaay! Prima ga od crnca
opaa