Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je on igracina bio...
To je bio nogometni virtuoz :D
Igracina i ljudina.Piksi.
Nikad neću zaboraviti kako je u polufinalu svjetskog prvenstva u Italiji, povalio lažnjakom golmana Španije Zubizaretu i pospremio loptu u mrežu... Majstor.
muha,kobra, vatraa
jeb.em mu mater za onu precku u italiji 1990........eto toliko :)))))))) za one mladje koji neznaju da nije bilo te precke protiv argentine yu bi bila prvak svijeta
kakve ti gluposti pises :)))) ...bilo 0:0 pa penali prvi promasio piksi a prije toga je rasturio spaniju sa dva gola
više su za.srali brnović i hadžibegić..........
Tako je Piksi,ako političari naše dvije države ne znaju šta znači cijeniti prijatelja onda im ti to reci.
na ovoj slici lici na Tita Vilanovu
Igračina!
Piksi -Pape---ne vrijedi porediti..dovoljno je reći ,majstočine
*majstorčine
Koji je ovo car od čovjeka na terenu i van njega, nikada neću zaboraviti kada je sudiji dao crveni karton haha Piksi Carina
Pixi svaka cast ovo za Iniestu.Ja ovim svojim papanima govorim da je Iniesta izmislio fudbal za Mesija i Ronalda a oni ne vjeruju.
I ovaj Srbin je četnik, jel'de Taljibani?
Nije on vec Mihajlovic.
Koji je tvoj problem?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
igracina.
Veliki gospodin. A slicnog smo misljenja o Papetu, nikad ovom zemljom nije hodao veci. On je za maradonu i pelea bio Pape. Ko ne vjeruje, nek potrazi malo dokaze, ima ih dovoljno na netu. Covjek je sam odlucivao ishode utakmica, nesto kao Ibrahimovic, samo bez nasilja, sve sa stilo. Pape, kad uzmes titulu u Brazilu, napravices si spomenik za sva vremena.
Piksi,hvala ali ako so ovo sve slagao prebit cu puru u tebi!
velike rijeci velikog covjeka