Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došao na najveće mjesto BH fudbala. Očekujem sad reakcije mojih učenika, da vidim da li uče šta preko raspusta.
Ajde Manijaci budite iskreni i recite pošteno da je Pape veći od Džeke igrač bio?
BOLO-STRUMFOVI 1:0
@bolo Što si bolan tako nervozan? Imaš problema? Reci mi šta te muči, možda ti mogu pomoći. Pričaj bolan na zadanu temu. Mene tvoj niti bilo čiji drugi privatni život ne interesuje. Time pokazuješ da pripadaš malograđanima, sad bi ti po ovom portalu mahalao. Ko sam, čiji sam, čime se bavim.......koji fakultet sam završio...., što te to bolan interesuje? Time pokazuješ da si seljak u glavi, a ti su najgori! Ti se jadniče satra objašnjavajući nama kako si ti sarajlija jadna majko, eto ti tvoje inteligencije. Kao prvo mene tvoj privatni život ne interesuje, a kao drugo rođenim sarajlijama je to normala i mi to ne ističemo. O obrazovanju sam ti već pisao, a ti sa svojom inteligencijom to ne možeš shvatiti, prema tome nemoj se dalje provaljivati! A ako te stvarno interesuje, onda imaš internet pa surfaj po fakultetima dok ne dođeš do odgovora, ja sam u ovom slučaju samo mentor, a da ti ja serviram odgovore to NE!
Daj taj fakultet sa psihologijom, navedi koji su to!! Ti SARAJLIJA reci odakle si, dio grada, ulicu, osnovnu skolu, ucitelja/uciteljicu koja koji su te ucili, koju si srednju zavrsio, koji je to tvoj fakultet!!!?? Evo ja cu ti sve to navesti ako treba i svaki covjek na svijetu u svoje ime, mozes li ti to!? Prestani da lazes vise ovuda, najobicniji si seljak i to je cinjenica, a sto slagati mozes to nije zdravo pajdo moj... Poceo si jos ovuda i pravopisu da ucis ljude, a dno si samo, mogu ti 100 primjera navesti!! Iskompleksiran si maksimalno, ljakse i po i zato ovuda i prosipas svoje nebuloze, pacenik jedan... Srami se bolan pajdo sebe, svako normalan bi na tvom mjestu! Sljam si obicni, svaki tvoj post to nanova dokaze bolan! Ti si momce POJAM KOMPLEKSA NIZE VRIJEDNOSTI!!!!!
ti imas zestok problem u zivotu, nisi ti dobar srce slatko... jadnicak si da te nema...
@Biografija.... Vidim da si dobro pratio svoga učitelja, tako i treba! Sve što si rekao za moju biografiju stoji. O obrazovnom sistemu koji ti ne razumiješ (psihologija kao predmet postoji na pojedinim odsjecim kao što ima i npr.bosanski jezik na odsjeku psihologija...., ali ti kao zidar to ne razumiješ), tako da se neću vračati na tu temu ponovno. U životu sam hvala Bogu sve to postigao o čemu ti govoriš, ali sam dobro organizovan čovjek pa se nađe vremena i za dodatnu vašu edukaciju. Kada su u pitanju pojedine riječi koje si naveo time si pokazao da si nepismen na kvadrat, tako da ti savjetujem da se uhvatiš Pravopisa bosanskog jezika kako se dalje ne bi provaljivao. I za kraj nikada mi kao klub nećemo oboriti vaše rekorde koje neprikosnoveno držite. Kada si spomenuo onaj rezultat koji je diskutabilan, onda da te i ja posjetim na jedan vaš Zmaj od Bosne(neka ekipa)-DJL Željo 12:0! Sad se ti procijeni!?
AMARE SINE NEMOJ TAKO PA SVI CE MEN PROZIVAT DA SMO GLADNI POGURAJ COVJEKA MALO IMAM JA JOS VAIJANTI BICE PARA EVO UPRAVO ZAVRSAVAM SUDIJE ZA PROLJECE.
STA HOCES TI NIZE KIRIJU ZNAS LI KOLKO JE KIRIJA PO GRADU AKO TI SE NESVIDJA TI BUJRUM IZADJI IMAM JA MESARA PEKARA KOLKO HOCES HA JA.VALJA BENTLIJA NASUT A I JAGUARA OBICI MADA GA NEVOZAM ZNAS LI TI KOLKO KOSTA ZIVOT A.
AMARE MOZE LISTA NIZE KIRIJA OVAJ MJESEC SLABO POSLA NEMA UTAKMICA SLABO POSO IDE ETO AKO IKAKO MOREE DE VIDI BABE TI.
sarajevo ko te yeb.e moze bosna i bez tebe
Unistiti ce vas Pitari Irfan,zar ne vidite ko sve je igrao kod Pliseka SAMO NJEGOVI IGRACI,ZASTO HUSREF nije dosao,zato sto Husref neda da mu se Irfan mijesa u prvih 11 ko ce igrati i koliko ce ko kad uci s klupe . Bravo za HUSREFA ! Pitari su zaista coravi a i po malo glupi Nazalost -(
zavrsio fax prije 10 godina - ima cirka 35 sad, brat bratu! neko sa toliko godina govori laHko, insala (bez H, dokaz \"pismenosti\"), \"odi, idi (proslo vrijeme, haha)\" - sarajlija, nema sta, haha psihologija kao predmet se izucava na fakultetima i u njegovom slucaju to ti ispredavaju 4 eminentna profesora psihologije - sidje fakultetlija, ostalo no comment ne stidi se proslosti torpeda, a nama spominje litex - e pa evo onda: zeljeznicar : torpedo 9:1 ;) ima jos toga, ali glavno: \"imas\" 35 god. i ovdje si svaki dan, prepires se sa djecom, sveprisutan si dan-noc! imas ti zenu pajdo, djecu, zivot uopste, s obzirom na \"godine\"? istina moze biti samo jedna - lazes sve kao pas otkako si se pojavio ovdje ili si stvarno to cim se prestavljas sto te cini poremecenim dobro... neka svako sebi procjeni...
sta zeli druzina sa uske pruge kraj dvije titule iz bivse Juge?
@HZ Lješevo Dimitrijeviću, nisi bolan interesantan sa tim svojim ograničenim kometarima. Ustvari ti svojim komentarima provaljuješ samo sebe i navijačku kliku DJL Željezničar. Pokušaj nam reći šta pametno ako ti to tvoja inteligencija dozvoljava!!!!!!! Uči jer će brzo drugo polugodište u kojem trebaš polagati i prijemni za Horde, trenutno si daleko od tog prijema!
Naj si bolji bolo
@za bolu i...... Imaš li kakvo teže pitanje? Odgovor je naravno lagan! Papak si ti i tvoj nepismeni drug pod nadimkom Tito! Idi prošlo vrijeme, sinoć sam se toliko nasekirao poslije te nepismenosti da sam se razbudio od sažaljenja na malog Dimitrijevića. Skontao sam da me čeka težak posao inšala i u drugom polugodištu s njima, ali šta ću kad sam humanista!