Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đaja je počasni predsjednik zvezde za razliku od osima kojega nigdje nema u želji
Koji je ovo po redu? Ajde moze se naci barem 20 osoba jos do utakmice veceras, hebiga kad Svedska igra kod kuce sa naprimjer Portugalom novine ili portali nece pisati 100 000 tekstova o utakmici. A Svedska je trenutno po mom stavu bolja od BiH a i kroz historiju vise je imala uspjeha i ima vise fudbalske tradicije i ako je ovo sjeverna Evropa. Klix nije ozbiljan portal.
Svedska U21 reprezentacija je Evropski prvak.
@dino zasto bi svedska i njen odnos prema futbalu morali biti mjerilo ozbiljnosti portala. Mozda ce npr engleski portali pisati puno vise
Cijeli Vels, Republika Srpska i prostor poznat kao Herceg Bosna, uz zasto ne reci i sve veci broj muslimana "babinih" bice na strani gostujuceg tima!!!! Ti si nasa Se ve rina, si saj bosno le a leeee!!! 🇷🇸.
E bas vala steta sto ce raja iz ljubuskog i cajnica navijati za vels. Tezak udarac za BiH
Steta vala sto ce raja iz ljubuskog i cajnica navijati za vels. Tezak udarac za BiH
...kad je džaja bio baja.
Eeej. :)
...ima tome, iha-ha :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)