Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO VOLI TAJ VOLI I KAD BOLI!!!!!!!!!!!!!!
Jao kakav si ti patetičan navijač Bayern-a, ustvari nisi TI nikakav navijac! Ti da volis ovaj klub i da si pravi navijac nikad nebi zapalio dres svog klluba niti prestao navijati za taj klub! WIR SIND DIE FC BAYERN MUNCHEN! VIVA VIVA FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS! FC BAYERN MUNCHEN FROM CRADLE TO THE GRAVE!
@bayern - takvi navijaci nam i ne trebaju,a ti za koga god budes navijao u buduce,navijat ces samo dok dobro igraju. TI SI LEVAT NAJVECI, nisi lojalan navijac,i to je nesto najgore,bez obzira za kog navijas.nek si zapalio dres,ne zasluzujes ga. ja navijam za bayern od svog rodjenja,i najstariji dres sto imam je dres Matthaus-a. imam jos mnostvo bayernovih dresova,i navijat cu za njih pa makar bili u regionalnoj njemackoj ligi. a vratit ce se bayern kad tad,svaka kriza je prolazna.
navijao sam za bayern sve do ove godine.dres sam zapalio i vise nikad moje oci nece vidjet bayern. luca toni je strasan igrac bio, al je propo ko zeton a najgore je sto je star vec za to da se vrati u formu.nemoze ni u trecoj njemackoj da da gol a cudi se sto ga tako tretiraju. a sto se mene tice ja bih kreno od van gala pa sve dalje.prvo posamarat pa izbacit.cuj doveli timoschenka-levat, itd..
mrzim Bayern,, mrzzzziiimmm ! najgori mi je klub u Njemackoj. ove godine mozda preseli u drugu ligu, hheheh.. idi Toni,,, ciaociaoo .. dok jos mozes.
pa i bayernu je dosata toga sto nisi zabio gol godinu dana pa te ne tjeraju. mrs u italiju govno jedno razmazeno