S kolektorima sunčeve energije
0
Dortmundska Borussia dobija ekostadion
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Zuto-crveni !? ja sve mislio BVB je zuto- crni.
ima i željo eko stadion. pogledajte šta sve ima iza južne tribine, šuma, medjvedići zmije itd.
Hmm, u pravu si... Al` nema veze, navratit cu i veceras....
Zašto se toliko uzbudjujete oko boje dresova ? Zar je toliko bitno ako pogriješi novinar ? Suština je u uštedi energije, a ne u boji dresova. Mi svakako zaradjujemo na Vašim komentarima, tako da ponekad namjerno ostavljamo greške da bi čobani poput Vas (čast izuzecima) ostavljali nama dragocjene markice. Ajde sad....pofaflajte nam ga...ionako ništa pametno ne radite !
izgleda da si ostavio i smisao za humor?
nisu kolektori nego paneli
jao u kojem ste vi sranju... žuto crveni??? pa volite li vi uopšte vaš posao novinari??????
klocu retardirani sta ti smeta clanak o bvb, idi citaj kako je ko koga izbo, puco u nogu itd napaceni majmune
Šta se javljaš glupoidu..šta ti znaš šta su kolektori a šta paneli... Čuj nisu kolektori... i energija se ne može proizvoditi...ne možeš proizvesti nijedan vid energije..možeš samo izvršiti transformaciju iz jednog oblika u drugi.. SIKTER umisljeni mamlaze...
SVUDA GRMI OKOLO - BORUSIJA PRVAK PONOVO!! lololol :P
@Wiki Imas kod mame kolac, sinoc sam ti ostavio...
To nisu kolektori nego PANELI.. kolektori sluze za grijanje sanitarne vode a paneli za proizvodnju elektricne energije..
cuj zuto crveni
i zeljo ima eko stadion. juzna tribina je zasticena kao jedna od rijetkih prasuma u europi sa cudnom endemskom vrstom majmunima plave boje koji galame i ricu koljaca, sljadoleda, bakljava hajmo narode
Čovječe nemoj se brukat, kakvi \"Zuto - crveni\"???????? Ja kao vatreni navijac BVB-a ne mogu ovo gledat!
K´o ima €ura (masla) on i sh.u.p.a.k....maze.