Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapiten njemacke nogometne repke Lahm: Navijaci imaju pravo nam zvizdati, jer su oni platili ulaznice i ocekivali su da se trudimo i da dobro igramo. A sta ti kazes kapitenu Emire Spahicu? Imaju li tvoji navijaci pravo zvizdati ako se setkate po terenu, ako gledate samo kakao bi koga nastelili sakom u glavu, ako grijesite gore nego kakvi amateri skupljeni u bilo kojem BiH gradu, ako igrate kao za *** i imaju li Emire tvoji navijaci pravo zvizdati ako su ne samo kupili ulaznice, nego i platili prijevoz i hotele u Insbrucku, gdje je NFSBIH namjerno organizovao utakmice kako bi pokupio vise love, jer u Bosni ne bi prodao tri ulaznice po 50 eura?
Inace gdje ta para koja se skupi od dijaspore, zavrsi na kraju, mislim u cijem djepu? Kad je Begic javnosti predocio racune za repku?
Samo u Insbrucku nasi navijaci su platili oko 700 000 eura da gledaju onaj potop zivi, one amatere koji sebe nazivaju profesionalcima, onog staticnog i anemicnog Susica i na kraju da im se agresivni kapiten i setac dokapiten hoce tuci sa navijacima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ronaldo dodje prvi na trening svaki put, a zadnji ode sa treninga. Ronaldo Edine, Christian Ronaldo Edine Dzeko.
ja prodajem auto za avdijin dres
dresovi sa brojevima 11 i 4 ne vrijede pišljive marke
Gledam s lijeva kontam ma ja stavili sve dobre igrace kad avdo odjednom...hahaha
Vršajevićev dres prodat za 2KM
Bogami, ima se ovdje vidjeti više od samog trofeja.. Hostese su mrak :P