Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MILAN DJURIC HEROJ BOSNE
Suti,uvrijedit ces Mosnjake,Djuric ne moze biti Bosanac,posto to nece ni oni,bolje se ucahuriti na 23% Bih,u BAkirovu fildzan kriminalnu dzamahiriju.
tesko je biti cetnik danas, Bosanac Milan Djuric Heroj Bosne !
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
odlicne dvije utakmice za Djuru...sminkerski udje zavrsi posao i cao... :)
Nakon ove dvije utakmice, ovaj momak bi trebao vec u januarskom prelaznom roku imati milionsku ponudu I otici u jaci tim. Svaka cast I sretno Milane
SVAKA ČAST DEČKO, BOSANAC 100%. NADAM SE DA ĆEMO SVI JEDNOG DANA BITI NAJVIŠE BOSANCI A NAJMANJE ONI DRUGI. KAPA DO PODA.
Dobro barem jedan srbin nije genocidas.
Sta ti mislis o tome?
Mislim da je odlično.
Ljudi moji da li je bitno sta misle drugi? Naravno da nije, jer ce pratiti nasu BiH preko TV-a :) To ih boli najvise! Bravo Milane dijamantu nas, ponosan sam na tebe i na celu BiH! Veceras sam najsrecniji, jer smo izdrzali kada je bilo najteze! Veliki pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima, pustite druge i sta drugi pricaju, uvek ce tako biti. Jos baraz, pa da slavimo!!! Sve najbolje onima koji vole nasu jedinu domovinu Republiku Bosnu i Hercegovinu! Veliki pozdrav svima od Bosanca i Hercegovca iz Beograda! VOLIM TE BOSNOOO!!!
Barem jedan srbin nije genocidas. :-)
Ima njih puno vise koji su od onih genocidnih branili i sebe i druge. Cetnici ih zovu izdajnicima, brankovicima ...
Čovjek dođe kao Đurić Milan a ode kao Đurić Gigant
Ne, covek dođe kao srbin genocidas, a ode kao srbin.
Budalo bolesna!
Novi Ibrahimovic i jedna ljudska velicina :) Sve najbolje momcino
Rekli smo da necemo pretjerivati. U svakom slucaju, bravo Milane!
Bosnjacima,Srbima i Hrvatima se nasereim u usta,Djuricu Bosancino,svaka ti cast,nisi ti slucajno iz Crvene Tuzle!
Budi pristojan! Narodnost i ideoloska opredijeljenost sa sportom ne bi trebali da imaju veze. Pripadnost naciji i sportski patriotizam da.
DA,ovakvu vjerski podijeljenu Bih,u kojoj su stotinama godina od razlicitih vjera nastajale razlicite nacije, da bi Popovi i Hodze mogli da nas pljackaju,a danas to rade i nacionalne stranke ,a radi se o istom Bosanskom narodu,***,i ima daleko vise od 1% onih koji ne zele da budu Ovce u Toru nacional kriminalnih Vodja,tj onih koji se osjecaju Bosancima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo legendo BiH fudbala.
Bravo brate!!!
No ba gde je Dzeko bosnjacki dijamant,niko ga ne spominje,preuzeo mu Srbin primat!!!
A sta kaze djuric: "- Imao sam možda godinu i po. To je već bilo opasno vrijeme, a otac mi je dobio posao u Italiji. Svi smo se preselili, a uskoro sam tamo dobio i brata. Praktično sam čitav život u Italiji, ali nikada se nisam prestao osjećati Bosancem – govori naš reprezentativac." ps- dzeko je povrjedjen i roma nije dala da igra seljacino
Da se prekrstio posle postignutog gola već bi bio oteran iz reprezentacije.
Srbija ima šampiona Wimbledona, US Opena, svetske vicešampione u košarci i zlatne vaterpoliste. A vi slavite baraž kao da ste postali prvaci sveta.
@EnjoySarma 1) Nismo mi srbi da tjeramo prvorazrednog igrača iz reprezentacije zato što neće da pjeva himnu (i nemoj samo reći da naša himna nema teksta, ona itekako ima tekst, samo ti to ne želiš prihvatiti (ako ti sve treba crtati ne govorimo o intermezzu)) 2) Mi Bosanci smo izuzetno tolerantan narod; poštuj i praktikuj svoje, ali ne diraj svetinju - Bosnu - i sve će biti ok!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HVALA KRALJU ...... dugo nam je trebao igrac kakav si ti .....
Đuro kralju, care, beze, sahu, kanu, faraonu, diktatoru, mangupe, tito, sultanu, prince, majstore..........ma volim te covjece!
Bravo brate Srbine,svaka ti cast!!!
A sta kaze djuric: "- Imao sam možda godinu i po. To je već bilo opasno vrijeme, a otac mi je dobio posao u Italiji. Svi smo se preselili, a uskoro sam tamo dobio i brata. Praktično sam čitav život u Italiji, ali nikada se nisam prestao osjećati Bosancem – govori naš reprezentativac."