Najavio duel s GOŠK-om
61

Đurbuzović: Atmosfera je bolja nakon prethodne pobjede, gledamo samo sebe u finišu prvenstva

E. K.
Dino Đurbuzović (Foto: FK Željezničar)
Dino Đurbuzović (Foto: FK Željezničar)
Nogometaši Željezničara će u okviru 29. kola Wwin Lige BiH gostovati GOŠK-u, a utakmicu je najavio trener Plavih sa Grbavice Dino Đurbuzović.

Đurbuzović je istakao da je atmosfera u ekipi bolja nakon pobjede protiv Širokog Brijega te da očekuju da nastave sa boljim igrama u finišu prvenstva.

"Sigurno da je atmosfera bolja, bolja su i očekivanja. Sretni smo što smo pobijedili Široki, očekivali smo tešku utakmicu, prošli smo je, nismo bili ekstra na terenu, ali došli smo do tri značajna boda", rekao je Đurbuzović u najavi utakmice i dodao:

"Ovo je jedan korak naprijed, nadamo se da ćemo i u ostalim utakmicama praviti iskorak više. Idemo GOŠK-u koji je dobra ekipa, nemaju poraza u četiri utakmice, ekipa koja zna da igra, imaju trenera koji zna šta hoće, ali uz dužno poštovanje svih mi gledamo samo sebe da se izvučemo iz ove situacije i da nastavimo sa boljim rezultatima".

Utakmica GOŠK - Željezničar se igra u subotu s početkom od 16:00 sati uz direktan prijenos na Areni Sport i tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.