Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooooooooo citam komentare o Kokotu, Đelmiću itd... pa ne mogu da se nacudim. Kao da sve dusmani Zelje komentarišu. Sablja Mulalić je legenda, sve ga više volim. Kakv Kokot i bakrači... pravi seoski mahalski igrač. Treba pročistiti naše redove i krenuti naprijed!!! Kad je Zeba otisao nisu ovoliko kukali na Klixu ko sada...
sta je DZelma brate lose ti u Želji...ako se igdje prodas prodat ces se iz naseg kluba...iz Ferenca su te vidjeli..nisu te vidjeli u >celiku i borcu....dogovori se ne budi gladan..i Manijaci te gotive i reci JAVNO ŽELIIM OSTATI U ŽELJI NAJBOLJEM KLUBU U BIH i treba da ti to bude ŽELJA!!!!a ne ne znam ko da te kurac boli...a ne bi reko da te boli vidi se da si gino za plavi dres srcem!!!!!
Đelma bi ostao bez problema, uvijek je govorio da je Željo klub u odnosu na druge. On je došao kada je i Odović stigao na Grbavicu, pa ti vidi do koga je ako i Đelma ode..
.
hejhe dobar si igrac definitivno bjezi iz te plave govnarnice i predji u bordo svlacionicu bar ce ti biti redovna plata
Raspad sistema u radionici Novog Sarajeva
opet cemo vas dobit taman da se skupi raja s tribine da igra
Bilo bi dobro kad bi mu Zeljo ponudio ugovor barem na godinu dana. Koristan je to igrac jeste da je imao taj crveni karton koji je bio glupost, ali sigurno je dobar igrac.
Dobar igrac koji trazi puno para. Dali mu 40% vise plate on odbio. Mislim nece nigdje nac bolju platu pa bolje mu je nek malo razmisli jer ja mislim da mu je vec kasno produziz ugovor. Kad je Zeljo htjeo produzitio on nije. A sad on hoce a Zeljo nece. Misli malo Ognjene, misli !!!
Đelma je odličan igrač, igra srcem i daje golove kada treba, od onih evropskih tekmi pa do prvenstvenih... on bi ostao koliko ja znam..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
famos trazi takvog k'o ti pa prati konkurs i prijavi se