Žrijeb nogometne Lige prvaka
0
Dinamo Zagreb u grupi sa Realom, Lyonom i Ajaxom
Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad dođe real, vjerovatno će u prvim redovima u zagrebu biti nives celzijus i hana hadžiavdagić. zna se zbog čega ;)
Kako Lyon uvijek u grupi sa realom, valjda hoce da im se osvete za ona silna izbacivanja, prosle godine su imali tek prvu osvetu.
evo i hajduk će u LIGU PRVAKA http://www.blitva.net/liga-prvaka-slika-dana/
Evo i hajduk će izgleda u Ligu Prvaka http://www.blitva.net/liga-prvaka-slika-dana/
jeste vi u bosni opterećeni. jedan piše kako je članak trebalo posvetiti džeki, drugi opet kako je hrvatska mala zemlja i kako je zanimljiviji bate borisov itd... džeko je igračina svjetske klase, ali on nije klub, on je igrač. bate borisovu sve najbolje želim, iako nikad za njih ni čuo nisam. logično je da se piše o dinamu ili bilo kojem klubu iz ex yu.
pa da vam kazem i bate borisov je iznenadjenje ako ne i vece od ovog dinama ne razumijem fakat sto u naslovnici pridajete vaznost jednoj maloj zemlji u koju idemo svi da pisamo poseri je tamo, a i svaka grupa je teska ovdje oko moje
Pitaj stare jesam li zatucan :****
Bosnje smrdljve, pljujete po svemu. Dinamo je top sportska vijest ovog naseg regiona, zasto se ne bi pisalo. Znam da bi vam bilo drago da je neki BH klub u ligi prvaka, ali tko vam je kriv kad ste zatucani pa mozete samo u hrkljusu biti konkurentni!!!
Visca BARCA Y Visce GUARDIOLA... Nemoze nam niko nista, Zauvjek i do groba. ANTIMADRIDISTA!!!
@spuk \"\"\"realno,zaboravio si dodati želju i sarajevo,na taj spisak,a da oni nisu ušli ni u kakvo evropsko takmičenje,mislim kad se to dogodi za jedno 50 mil. svjetlosnih godina, da će to biti državni praznik u bih\"\"\" Kako si me obradovao!!! Znaci postoji inteligentni zivot u svemiru, i cak igraju nogomet! Doduse 50 milijuna svjetlosnih godina DALEKO, ali svejedno postoji!
kakvi ljubomorni jadnici,pa tko vam je kriv što još igrate nogomet po livadama di krave pasu,ma ući ćete i vi u ligu šampiona,samo možda ni vaši unuci to neće doživjeti,ali bolje ikad nego nikad
realno,zaboravio si dodati želju i sarajevo,na taj spisak,a da oni nisu ušli ni u kakvo evropsko takmičenje,mislim kad se to dogodi za jedno 50 mil. svjetlosnih godina, da će to biti državni praznik u bih
Jeb.at ce vas Edin Džeko !
Ma kad bi ostali bez bodova i mksimalno se osramotili, oni (Dinamo) ce bar vidjeti LP... A sta je sa Zeljom i Sarajevom? Gdje su to oni stigli? Jadni navijaci koji se necemu nadaju, a jos jadniji fudbaleri jer im se trud ne isplati... Pare uzimaju oni koji ih imaju i previse, a nas fudbal samo tone... Jadno da ne moze jadnije!
UNITED GOING TO FUCK BARCA IN ASHOLE .......MANCHESTER IS MY HEAVEN!!!!
NK GOŠK Gabela
Grupa i go.vana. Sve se zna unaprijed. Beze ih i igraju.