Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se Putin bezveze nalazio sa Erdoganom, nemamo mi ni 20% informacija.
Ovo povezivanje sporta sa ratom je nidje veze.
Putin je prema muslimanima bolji nego čitav zapad, ko ne vjeruje, neka pita muslimane kojih ima 25 miliona, ne 25 hiljada, nego 25 miliona, kao 7-8 bosni i dlaka im sa glave ne fali, svako pravo imaju moguće, pa i kad se sveta knjiga Kur'an zapali, odmah ideš na robiju. Ovaj rat je politički, o kojem mi pojma nemamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma hjebite se i vi i rusi!! Bilo je i nase krvi po vasim rukama, pa se niste ni nakasljali! Kad ste procitali da se neko ogradio od toga? Bilo mi vas je s pocetka i zao. Al kad vas vidim po Njemackoj, kako se bahato ponasate.. Ma poubijajte se svi!!
GOLEM SI ŽELJO
Ovdje je u pitanju dvostruki arsin.Kada je reprezentacija / u kojoj moze raditi sta hoce/ trebala ici u Rusiju rekao je ne / podrzavam i ja to NE / a sada ide tamo.Ali opet kazem u reprezentaciji moze raditi svasta a kod gazde je " kako gazda kaze ".Novac vrti gdje burgija nece.
Zar on nije rekao da ne ide
Sve vise uzivam u ovim nebuloznim ispadima ukrajinske politicke elite. Samo bljujte svoju mrznju i idiotizam. Od prvog dana svima solite pamet sta i kako trebaju. Zao mi je nevinog naroda, a ukrajinska politicka elita neka se dobro najede svoga otpada. Ostali ste bez drzave kad ste potpisali ugovor sa zapadnim vragom. Od vase drzave vise svakako nema nista. Meni se licno gadite zbog svojih fasistickih parola. Samo nastavite.
Dzeko je kralj. Profesionalac koji svojim znanjem i unmijecem zaradjuje novac. O ratu u Ukrajini znamo samo obo sto mediji serviraju, dakle nista i onda iz svega toga puni kvazi-pravednosti nekoga osudjujemo.
Pun kufer vise i ukrajinske patetike, uzeli sebi za pravo da cijelom svijetu u svim aspektima diktiraju sto raditi, koga pozdraviti, kako se obuci, gdje otici. Fakat vas malo previse zadnjih godinu i pol dana. Kme, kme je li to samo kod vas rat? Postoji svijet i mimo vas.
Osudjuju nekog a njihova vojska ce koristiti kasetnu municiju od SAD-a. Ovi Ukrajinci sve vise lice na Izraelcane...
Jusufa Nurkića treba citirati na svakom koraku i njegovo mišljenje o kvazipatriotama tipa Dzeka, Hasana i sl. Prodali bi mater za pare
Sta ba vise kmecite?? Postajete odvratni
Potpisujem Turdka posla
Bošnjačka krv je bila i na rukama Ukrajinaca... Samo su vas Bošnje i pod embargom klepale
Jašta a vi kad tučete ko divljaci našu djecu na turniru u Splitu....to je sport?
Ih što Ukrajinci skupljaju simpatije za budućnost... Svaki dan, svaki korak...
Zar nije Dzeko rekao da nece ici? U jednoj fantasticnoj katijeri s bijelom keceljom, ovo ce biti jedina mrlja! 🥹