Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drag si mi igrač, al nije te niko otjerao, otišao si sam jer je Rodriguez došao a ti picic nisi htio da ostaneš da se boriš za mjesto u prvoj postavi...
isto što je i Ozil uradio kad je Bale došao..
Lafe ti si prosječan igrač a to se najbolje dokazalo u MU,j3beš igrača profesionalca koji se nemože"naviknuti"na neku ligu ili klub,pogledaj samo Ibru gdje god je otišao bio je car,Ronaldo(debeli pravi)isto,Kristina,Bekam,Ronaldinjo idt! To su pravi majstori ovi ostali se šlepaju uz njih i mlate praznu slamu!
Debilu hajd molim te pokazi nam podatak da je Beksu uspjesnost slobodnjaka 2%! Sine kad hoces da nekoga omalovazavas i da mu spustis uradi to sa argumentima,i da onaj Ronaldo se jos poznaje kao pravi Ronaldo ili debeli,a ti debilu odrasti!
Di Mariu su otjerali jer nije neki ljepotan...
glupan sakati, bio je najbolji poslije CRa
di maria da se mi ne lazemo nisiti neki kalibar igraca i svi ti kvazi igraci koji uzimate silne milijune a ne znate odigrati dupli pas na utakmici a najvise se zgrozim kod izvodjenja kornera ili malo daljih slobodnih udaraca koje ne pucate po golu vec kao neki centarsut a to zavrsi katastrofalno znaci niko ti ne smata i ti ne znas pogoditi sesnaesterac a to ti je posao