Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... greška, ovaj epitet (bezvrijedni) je namijenjen za Modrića, greškom otišao Di Mariji:D
nekako mi ličite vas dvojica, i to pravo, tako da bih se mogao zakleti da je tebi babo, brata ti napravio:P
ovaj Klix laze vishe i gore od Karadzica i Mladica
@F16 šabane jedan kako si glup i porodica ti se tvoja divi na tome.Čuj Guardiola ga raznosio hahahhahahahahahahahah šta ono bi sa Interom 2010.Ko je koga raznio ČKOPI i šta bi ono prošle godine."Ništa nismo osvojili izuzev ušljivog kupa" MA NEMOJ MI REĆI HAHAHAHAHAHAHAHAH POKRIJ SE IDIOTE LIMITIRANI POGLEDAJ CV MOURINHOV I USTANI KAD SE NJEGOVO IME SPOMENE.Ti se jedan mali čovjek ljakse koje od svog života samo ima taj računar da se iza njega krije i ostavlja glupe komentare.
ja sam uvijek vise volio i cijeni realne ljude
Bolji je bio prije. Manje je zarađivao, ali je barem nešto igrao. Sada ne igra ništa ne igra ništa ? ja mislio fudbal . hvala klix
Murinjo ti si bezvrijedan :D :D
eno citam da je Wenger spreman da plati 60mil eura za Cavanija... izgleda da mu je konacno puk'o film... :)
Kakva propaganda hrvackih medija na čelu sa indeksom i klixom.... Taj di Maria vrijedi više za Real bolestan nego Modrić zdrav...a Murinjo je pokazo svoje pravo lice i "kvalitet najboljeg"...Prvo ga je Guardiola raznosio sa taktikom ,sad ga raznose svi,krenuvši od Simeonea s Atletikom,Klopa sa Dortmundom itd...daleko je to od trenera.Onakav klub sahrani i onakve igrače uništi...jedno Nuri Sahina koji je magistar svog posla,pa Kaku itd...Modrić će s Murinjom u ukrajinu na ljeto ;)
sva ova nervoza je zbog hladnoće jer je u Madridu ovih dana -18;a kada je hladno čovjek je razdražljiv!
kome je ovo Mourinho rekao, vama?
zanimljivo,zanimljivo skoro pa interesantno..
IZNAD SVIIIIIIIIH.... HRVATSKA !!! PI.C.K.ICE MUNDJOSKE, MOZETE GA DUDLAT MODRICU, J.EB.O VAS KLOCKO, SLJIVOTRES.
Jos kad bi dodali da je ovu informaciju objavio povjerljivi izvor Marca - e i da se to lafo desilo u kabini ekipe. Malo vjerovatno da je istinito. Ali bolje zvuci kad je ovako napisano. Jel tako, be,zv,rij,ed,ni novinari kli,xa.
Bezpotrebno vrijedas Modrica, kakve vezi ma Modric sa Realom?!
Odkud vam informacija, da se je on svađo sa igračima intera i chelsea!!!!!!!svi igrači koje je trenirao tvrde, da ga još vole i da su u super odnosima. A i Di Maria se je stvarno pokvario a i nije neki igrač, mogao bi biti ali je previše egoističan, a to mou ne podnosi. Meni je Callejon več 20x bolji.