Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nece i ovo izazvati ostre reakcije u Srbiji i Republici Srpskoj, hahahahaha
Poruka Haga je jasna, casnim hrtvatskim i bosanskim generalima oslobadjajuce presude, srbima i skutorima robija :D
Braco muslimani probudite se!Dokle vise cemo da slavimo Ustaske pobjede. Taj isti general Gotovina ce sutra i nas sa nasih ognjista da otjera jer Hrvati su jedan krvolocan narod sto su u istoriji i dokazali. Mi bosnjaci slusamo harmoniku,trubu i violinu a ne tamburicu i klavir i nemamo ama bas nista zajednicko sa Hrvaticima.
Kako su ovi hrvati \'mal\' narod.. ne znam uopste odakle im ta silna zelja da ovakve budale ispadaju u evropskoj stampi.. Kakve veze ima oslobodjenje Gotovine sa fudbalom i golom??? Ja stvarno nikada necu to shvatiti.. rat je zavrsio ima vise od 20 godina. Rodjen sam u Hrvatskoj a ja veze nemam s ovim narodom. Zivjela zapadna evropa gdje je tolerancija prema ostalim normalna. Izgubim cak i volju da se dole ljeti vratim.
Smiješno, sad će napisati pravilnik i kako se proslavljaju golovi. Možda se ne smije ni cuclati prst, pa Messi bude kažnjen?
sinisa,ne draza E moj shaciri,a ja bi te uzo u repku da si teo pevat nasu imnu!
Srbin uradi bilo šta odmah kazna od 5-10 utakmica neigranja, novčana kazna i ostalo, Hrvati salutiraju generalima u stilu hitlera, žele Gotovinu na utakmici i ništa, švabe i svijet stvarno vole Hrvate
Mandžo kralju!
Dragi DFB, niko taj gest nece protumaciti pogresno. Vjerovatno se mnogima nece svidjeti, ali svi ga tacno tumacimo. P.S. dusman mog dusmana mi je jaran
Hajd, sad ce svi Srbi, koji su fanovi Bayerna, prestati to da budu. HHAAHHA Ne znam zasto im je toliko krivo, oslobodili ljude koji su samo branili svoje od napadaca.
Zar čovjek ni golove ne može slavit kako treba ?
Samo u Sjevernoj Koreji se slave generali u nogometu!
Balkanski kreten,sta vise reci,fuj!
hahahahahahaahaha
Hrvati i Albanci bratski narod ustvari to su dva brata blizanca ! XD
@ шишмиш 19.11.2012. u 17:34 ZAR VI NEMATE NEKI SVOJ INTERNET PORTAL ?? AKO NE ZNAS SAM NACI MOZE TI SE POMOCI .
BRAVO MARIO SADA SI MI JOS DRAZI !!!!!!!!!!!!!! POZDRAV ANTI GOTOVINI .