Nogomet
0

Desno koljeno opet razlog jakih bolova kod Tottija

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Francesco Totti, kapiten nogometaša Rome i ikona tog talijanskog kluba, sve češće sjedi na klupi ili u bolničkoj postelji, negoli što vodi svoje "romaniste" na terenu.

Totti je ove sezone odigrao samo 14 utakmica u Seriji A, što znači da je polovicu utakmica propustio. U pitanju su bile ozljede gležnja i koljena, ali je ipak najaktualnija bol u desnom koljenu koja ga je najviše mučila.

U petak je tako Totti napustio trening nakon samo dvadesetak minuta laganog trčanja. Ponovno su se pojavili veći problemi, a liječnička ekipa je odmah proslijedila Tottija na nova snimanja bolnog mjesta.

Prošle sezone je Totti ukupno odigrao samo 35 utakmica za Romu, dok je trenutno u ovoj sezoni na brojci od 22 utakmice. Sve manja sposobnost da kao kapetan predvodi Romu opasno brine trenera Luciana Spallettija, koji sve češće koncipira tim bez svog prvog aduta i najboljeg igrača.

Roma je trenutačno u lovu na četvrto mjesto Serije A, koje vodi u Ligu prvaka sljedeće godine. Nalaze se, pak, na šestom mjestu sa pet bodova manje od četvrte Genoe i tri manje od pete Fiorentine.