Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi deb*** umjesto da pustanju zeljo - borac oni zrinjski i siroki :(
ahahaha,ja vam slike na naslovnici,,koji ste vi kingovi...
Ljubomorni pitarcici
Vas bolji k.u.rac, nas devet djeca babo hranio prodajuci kospice na Grbavic. Meni vodio na utakmica kad sam bio malja i ja sada Vođa svih navijaca od Zeljeznicar.
:-)
Forza Zeljo respect from Albania.Flamurtari-Zeljeznicar-brothers
Haljo Moljim
ljubomorni? zbog čega? dal zbog vašeg osvojenog drugog mjesta, ili zbog albanca koji vodi vaše navijače?
pitari smijesni ste. Zavidnost je opaka i neizljeciva bolest...
Zasto niko ne prenosi susret divova leotar- buducnost.nogometni sladokusci ce ostati uskraceni ali nema veze moze i siroki samo nek ne prenose one dosadne engleze.
MI SMO SIPTARI ZELJO JE NAS
mislim da je sljedece godine red na neki katolicki klub osvoji prvenstvo.
Vazno je nastimat...ovaj ucestvovat
imal kukuruza
Hahahaha forza Tampere 2
bolje prenosite finsku trecu ligu sjever barem ne znamo ko ce pobijedit na kraju.
hahahaha slike i lige.hahaha zanimljivo i na pecari haha.pa trebali su ovo sve ukinut dok su imali sansu.samo se valjaju udaraju stimaju,bolje da nam se djeca drogiraju neg da igraju za ove slavne(haha) klubove