Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deni dobro dosao,i sretno!
Welkam welkam bolje te našao.
Vala da se prezivam, Milosevic, Tudjman, Izetbegovic, Karadzic ili Mladic.. ja bih pod hitno mijenjao prezime. Kao fudbaler ja bih sebi dao prezime, Ronaldic.
Dobro, kakav je ovaj kao igrač? Ne vidjeh ga u ekipi Standarda u mečevima protiv Želje...
To je licna odluka svakog pojedinca za koju zastavu nastupa!!!
...e i mi svakakve pajsere uzimamo,stvarno smo nisko spali...nista ovaj nije bolji od igraca iz selje i Sarajeva...pa ovi su jedva selju izbacili u pretkolima,a eno juce im Norvezani klempu opalise...sramota od kluba...
.Ako u onakvom sugavom standardu koji je protiv zelje igrao ovaj nema mjesta ni na klupi jos je on zelen
hm ...
Još jedan dobar kandidat za u21 on ce nas donit u evropsko prvenstvo
Pogledajte sta je ovaj vlah rekao za Dinu Merlinu i tako indirektno uvrjedio sve bosance, pisite ovoj budali: http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/47463/nezadovoljan-vidic-merlin-kao-da-se-oblacio-u-dizni-sopu-ali-dobro-to-je-bosna http://www.prva.rs/web-tv/emisija/exkluziv/20091/exkluziv---21082015/60650/-ko-je-estradni-miki-maus.html
sta si ti po nacionalnosti?
Nas je bosanac, zasto bi bila protiv njega? I naravno da cu uvjek stati na stranu svojih bosanaca, a to bi trebao i ti nauciti, izdajnice jedan!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne treba nam !!! Takvih u našoj ligi na svakom koraku!
Kooooo...!? do nou....
Može igrati, ali ne mora, naravno zavisi od toga koliko je kvalitetan.
p.s. kad će oproštajna za Tinu-Svena :)