Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstorija bi bila da je pogodio
Majstorija i velika spretnost je i ovako, a da je ušlo to bi bio najbrže postignut gol svih vremena.
Bilo je ovakvih golova! A vjeruj mi, čak ima i video snimak, desio se ovakav go u nekoj našoj drugoj ligi :)
Svaka čast navijačima Bešiktaša, stvaraju nevjerojatnu zastrašujuću buku svojim fanatičnim navijanjem, šteta što nije pun stadion i što nisu zapravo na svom stadionu jer je u izgradnji. Bravo i za Bilića, usadio je u svoje igrače veliku želju i borbenost, požrtvovnost i na krilima toga svega su za sad ravnopravni s velikim Arsenalom.
Haha, u kojem si ti filmu, kakvi srbi i kakvo koševo te spopada!?
Hajde popij svoju dozu tableta i na spavanje.
usrali se topnici sto jes jes :D
UMALO SA PARKINGA :D
Ba je bosanac 1/1
jest mater mu iz puračića a otac sa husina... :-P
Sve u svemu zanimljiva utakmica, 0:0 i sve je otvoreno u uzvratu u Londonu, mada si Bešiktaš ni u ludilu više ne smije dozvoliti ovolik broj grešaka u predaji lopte, masu napada koji su puno obećavali su za'ebali netočnim dodavanjima i jeftino izgubljenim loptama.
De ba *
Ovako ce i onaj Sommer iz Borusije biti stalno na mukama
jao sta decko radi, turci cak i dominiraju
mou se fkt zezno sto ga nije zadrzao u Chelsea