Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje receno..borimo se za golove..titula ce doci...nekad
Torpederisti u jami....
Kako vas nije stid,pricate o tituli a predposljednja ekipa prvenstva vam predstavlja problem...IGRAJTE PICKE NOGOMET
Hoćemo kup i biti iznad želje hahahaha
Glasanje u toku ! Predlaze se ! Novo ime navijaca ZeljezniČmara ! FUKARE ! Imajuci u vidu materijalno stanje u klubu sasvim adekvatno ime !!! Ocekuje se reakcija navijaca Slobode zbog autorskih prava !!!!! :-)
Oni se bore za titulu vec 10 godina, hahahhahah
Jbt pa milijarderi su postali u međuvremenu a titule niĐe.EEEEj valja skupiti milijardu,jel zna neko možda kolko je vremena potrebno za to,jel zna????
cao cao matej,ja sam darko misic...sjecas li se gola na bilinom polju ???? vidim jos ne mozes da spavas,imas podocnjake..zao mi je brate,primit ces jos bolji u finalu kupa aBd !!! :)
Uščuplić mahmuran kao i uvijek...
noćas sam sanjao plavog slona od hiljadu tona i 200 miliona dolara u kešu
joj pita puni nekih svojih pitarskih čokova.Nafurali se nešto na pobjedu,jer unaprijed znaju da će uzeti jedinu ekipu u ligi koja je gora od leotara. MEMARA DOKLE SI S PRIJAVOM ZA NOVI CIKLUS FARME,NAVIJAČI SARAJVA SU NESTRPLJIVI,ZAJEDNIČKIM SNAGA TI I ONI MORATE ODBRANITI TROFEJ!!!!!!!
Jarane 1. april ti je bio prije 3 dana :D hahaahahahah
Najteza utakmica do kraja je ova...ako dobijemo prvaci smo NAPRIJED BORDO BIJELI
hahahahaha