Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treb ih pustiti,pa da iran ode dalje a ne nigerija koja je imala "srece" kako kazu nigerijci.
i ja se slažem, treba pustiti Iran da ode dalje i da spriječimo Boko Haram
i ja se slažem, treba pustiti Iran da ode dalje i da spriječimo Boko Haram
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne brinite, nece Pape ubacit Kolasinca, samo derite po desnoj strani!
Nek' ne brinu, i mi ćemo dati sve od sebe da nas pobijede.
Što je najtužnije ubaciće ga :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I mi ćemo dati sve od sebe, Dejagah :)
Cuj dati sve od sebe , odigrajte s pola snage i 3 boda su vasa :)
ABD IDEMO IRAN BRACO MUSLIMANI DO POBJEDE
zapitaj se dobro; DA LI SU TI IRANCI BRAĆA MUSLIMANI" Dobro se zapitaj dijete.
neka nigerija ode dalje, ne ovi teroristi iranci!
Trebali ste pustiti i Mexiko i oni su terositsi HAHAHA.
Terosisti*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko znam iranski navijaci su isticali poznate srpske parole;noz,zica blabla tako da se Iran ne smije pustiti.
Ja jesam žestoki bh navijač, ali ipak bi volio da izgubimo da bi Iran prošao dalje, a ne Nigerija jer Nigerija definitivno nije ni malo zaslužila pobjedu protiv nas. Bio bi prezadovoljan kad bi izgubili sa 3-2, a da ta 2 gola zabije Edin Džeko. Čak i kada bi se desilo veliko čudo da pobjedimo Iran sa 10-0 ili 5-0, to nam opet ne bi ništa pomoglo za prolaz dalje. Tako da je bolje da časno izgubilo sa 3-2 i da Iran prođe dalje a ne Nigerija.
E moj Dejagah ubice te Besic, pozelices da igras bocanje kad te Mume odradi....
Hajde Susicu ovaj put malo ofanzive. Jesu odigrali dobro protiv argentine, i ovaj put ce da krenu po golove Iranci a tu je nasa prilika.Samo treba Lulica i Spahica poslati u Hotel neka igraju pikada dok se utakmica ne zavrsi.....
Vjerujte mi ne morate dati sve od sebe !!! Bice dovoljno i sa 50% da igrate i da nas dobijete, realno !
Dati cemo i mi sve od sebe.. da izgubimo :D
Nece vam biti tesko pobijediti BiH budu li se setuckali ko i obicno. LAHKO VAM JE NAS NATAMBURATI HAJTE NATAMBURAJTE RVATE AKO MOZETE :-)
naši treba da pobjede, zbog igraća, zbog nas, zbog regije, zbog svijeta zbog činjenice da nismo otišli na SP slučajno,jer je bila slaba grupa
Treba im pustiti 3-4 gola, da KIWI-e izbace gol razlikom, i anulira novozelandskog sudiju nzherald.co.nz/sport/news/article.cfm?c_id=4&objectid=11279519
I dalje ne mogu da vjerujem da ima raje koja misli da možemo otresti Iran k'o slinu, pa kao da mi njima pustimo. Znam, nisu ovo isti momci koje je Iran derao prije i drugo je vrijeme, ali hajmo malo realno ba. Neka odrade utakmicu srčano, neka se Safet oprosti časno i kraj priče.
Ja jesam žestoki bh navijač, ali ipak bi volio da izgubimo da bi Iran prošao dalje, a ne Nigerija jer Nigerija definitivno nije ni malo zaslužila pobjedu protiv nas. Bio bi prezadovoljan kad bi izgubili sa 3-2, a da ta 2 gola zabije Edin Džeko. Čak i kada bi se desilo velo čudo da pobjedimo Iran sa 10-0 ili 5-0, to nam opet ne bi ništa pomoglo za prolaz dalje. Tako da je bolje da časno izgubilo sa 3-2 i da Iran prođe dalje a ne Nigerija.
Hahaha tipicna poturica!!! Ti si sestoka izdajica ko tvoji prandjedi! Nema predaje jel? Hahsha Tkz bosnjaci vic narod!