Komentari (439)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Safet ode, ovaj poraz bi mogao biti nesto najbolje sto nam se moglo desiti!!! Zao mi je jedino igraca, nisu zasluzili da ih Izraelci ponize.
JE3O LI MU MODERNI KVRZIC NANU NANULICU.
Rasulo !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zvanično je UNIŠTENA JEDINA stvar koja je valjala u ovoj zemlji!!!!
istina,užasno su igrali,ja stvarno ne znam šta im je bilo,ili je to zbog sastava,hej od Izraela izgubiti i to 3:0,sramota,al treba nastaviti boriti se:)
HAHAHAHAHHAHAHAH. Znali ste se sa Srbijom sprdati.
Ja sam i navijao za Izraelce, jer imaju bolje igrađen nacionalno-etnički duh, a da o načinu podizanja morala ima potrebe da pričam, pričao bih o tome već sinoć. Izrael je jedna od najjačih "nacija" na svijetu, u svakom pogledu te reči, s toga ovaj okršaj je bio kao da smo sa OSBiH napali isti taj Izrael, ili pak da smo napali Sjedinjene Američke Države (SAD/USA).
Ali kad pročitam ovo: http://www.klix.ba/sport/nogomet/izraelci-aplauzom-pozdravili-srcanost-navijaca-bih/141117009 Opet moram čestitati i našooj reprezentaciji! Ipak sam pogrešio u prvom komentaru!
Iskreno nista drugo nisam ni ocekivala.
Hebiga kad se trudis srcem pobjedices i najboljeg...to je dokaz samo kako se nase balerine na terenu trude za navijace ,,dok po klubovima ginu,,jebiga nije sve u parama nesto je i u nafti
Bas sam tuzan, bas se jako lose osjecam. Ja nikad nisam cuo da je Safet iz Pariza tokom rata pomogao Bosnu ( nema on tu karizmu potrebnu da bi bio trener). Kod nas u Bosni svaki hinjo/levat dodje i namuze para/slave i posere nam se na glavu.
Samo neko potpuno naivan i totalni ignorant u ovosvjetskim stvarima ne zna da je za debakl nase reprezentacije kriv HAARP. Ljudi, uozbiljite se, nasi su bili kao omamljeni na terenu, a naravno da su Izrealci prije tekme primili specijalne vakcine koje ih cine otpornim na negativno zracenje HAARP-a. Susic nema veze sa tim. A HAARP je kriv i za prethodne katastrofalne rezultate nase repke... Susic se ozbiljno zamjerio US airforcu i zato bi mozda trebao razmotriti ostavku.
Iza Izraela stoje Demoni/djini i Sejtan a nikakav HAARP (iako se ti ismijavas tome). Nevjernici kao Bosnjaci igraju protiv ljudi koje cuvaju i pomazu Demoni. Demone moze samo Bog pobijediti a vecina vas ne mari za Boga pa time ste bez ikakve pomoci.
Slazem se s tobom Keksi u vecini stvari. Jedino mislim da je u stvari HAARP demon (ili sef demona, kako hoces). Postoje brojni dokazi kako je u stvari HAARP utjelotvorenje onoga sto nazivas demon. Tvoj stav o zmajevima je takodjer zanimljiv, vidi se da imas podlogu iz istorije i mitologije. Svojevremeno kad je Ban bosanski Kulin ubio Zmaja (u podrucju Visocke piramide, (sunca ili ljubavi, nisam siguran) narod je stavljen na tesku kusnju ali je izdrzao. Tako da mislim da cemo i mi izdrzati. Ne brini Keksi i zamolio bih te da pred jugo uzmes one plave pilule koje je dr. rekao. Nece odmoci, vjeruj mi
Safete, dabogda ti zakasnio na avion za Sarajevo, i ne vraćao se više u BiH nikada.. idi gdje znaš i umiješ. Uništio je reprezentaciju... Nije pretjerivanje.. svojim odlukama je upropastio tim i demoralisao ove momke koji igraju. Narod u BiH nema ništa drugo osim reprezentacije ... to nam je jedina svijetla tačka.. i nju si ugasio uhljupe.
Nije ni cudo sto je Bosna izgubila od Izraela. Nevjernici izasli na megdan sa Sejtanskom drzavom napravljenom od strane Masona da igraju igru izmisljenu od strane Masona. I nevjernici kontali da ce pobijediti Sataniste. Jos da bude gore pod imenom Zmajevi koji predstavlja Order of Dragon tj Satanu. Sejtan stiti svoje (Izrael) a vas nevjernike niko posto ne drzite se onoga sto Bog kaze.
Je*o ti satan mater ludu!
Nisam vam ja kriv sto se glupi i neobrazovani. Nosis ime Zmaj koji vodi porijeklo od Sekte Zmajeva iz 15 vijeka koje je nastalo poslije pokolja Bosnaskih plemica kod Doboja 1408 godine. Nije ni cudo sto vam neide nista sa tim imenom i jos ste imali poplave upravo na podrucju gdje se taj pokolj desio. Da ne govorim da se Zmaj vodi kao simbol Satane. Nisam ti ja kriv sto si neobrazovan,neupucen i jos gore NEVJERNIK.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Farska ostrva i Lihtenstajn ostavrili pobjede ....
srbija je vec u diviziji Q
Zukanovic, Stilic, Djuric ... sva trojica su veceras morali biti dio tima. Samo teleca glava zna zasto momci nisu branili boje svoje nacije. Sramota!
Hrvatska 10 bodova Makedonija,Bosna,Srbija i Crna Gora zajedno 10 bodova
al da je tu Slo bili bi jaci
Slovenci su jači od Srba, Bosanaca i Makedonaca zajedno
Vreme je da Pape podnese ostavku kao naš Advokat. Tražili smo Advokata a dobili smo Dik.
Normalno je da se gubi i iz ovoga cemo izaci jaci. Uvjeren sam da cemo proci baraz bez Susica samo zbog toga sto imamo najbolje navijace koji vole svoju drzavu i kad gubi i kad pobjedjuje. Ne pravimo incidente i svugdje smo dobrodosli. U nekim drzavama su stadioni izgledali kao Bilino polje, zuto-plavo. Ovo pisem zbog hulja koje se nasladjuju nasem porazu i na taj nacin lijece svoje frustracije. Nase navijace ne prebijaju po stadionima, nismo ozgloglaseni i bili lijepo iznenadjenje u Brazilu. Komsije izgube od Danske- odmah su "balije" krivi. Susjedi naprave belaj u Italiji- odmah su svi balkanci stoka. Eto, a onda smo mi teroristi, radikali, manijaci. Cisto informativno...
Reprezentacije koje su osvojile manje bodova od BiH na ovim kvalifikacijama: Kazahstan (1 Bod) Bjelorusija (1) Luksemburg (1) San Marino (1) Grcka (1) Moldavija (1) Azerbejdzan (0) Andora (0) Gibraltar (0)
A Srbija sa 1-im bodom?