Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forza S.S.Lazio 1900 Svi znaju koji je najveci klub u Rimu.
FORZA ROMA LE FORZA ROMA LE
FORZA ROMA!!!
''Završnica klupskog nogometa u Italiji nije mogla biti vruća jer igraju Roma i Lazio.'' *ebo vas otac više nepismeni, objasnite mi ovu rečenicu?????? ''.....Nije mogla biti VRUĆA'' 'alo, komparacijaaaaaaa, nekad čuli, pročitali za to??? :(
nek Osim zabrani gostovanje i rijesena situacija
Ne nosite noževe, nosite ''haubice'' .. xd :D
Apelovao ne apelovao, biti će zbodenih prije tekme te. To je tako. Ratna zona oko Olimpica bude. Rim će da gori. FORZA ROMA!!!
O majko koja ce to marisana da bude , pa ljudi su prebacili termin sa 20.45 na 18 jer se ne smiju da usude da igraju po noci zbog sigurnosnih razloga jer bi se navijaci poklali medjusobno,eto kakav rizik je ova tekma.
XD