Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nekih igrača sedmična plata kao u nekog građevinca u BiH ŽIVOTNA....bem ti život!
Pa kad ih bude bilo interesantno gledati na televiziji kako dobro irgete, onda mogu vecu platu dobiti.
Ne mora to biti građevinac, uzmi bilo koju profesiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I talijane lagano hvata virus enormnog trosenja privatnog kesa...tuga.
Zar on ne ide u manutd za mizeriju. Ne kontam. Mislio sam da je balo bolje plaćen u milanu, nema milan za germe. Cccc....
Ma niste ni vi imali za kifle nego ste stvarno dobro poslovali ovog ljeta . Čuj Marqinhos 31 mil e ili Lamela 30 ? :) Dok je levata biće i para . Englezi i Beduini su najjači , da ih nema trebalo bi ih izmisliti :)
Kralju ali vi realni niste takvim ni imali šta uvaliti. Eto boateng za 10 mil cca. jedino on, i niko više. Nemoj samo el shar. spominjat, kako ste mogli. Berlusconi bi ga dao u treptaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)