Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno je specijalnog ružno pogledao. I naravno to je bilo dovoljno.
ljudi ne serite, eto vi znate bolje od mourinha. lik nije 'udaljen', nego trenira sa u21 ova 3 dana samo zato sto nije putovao u rumuniju za tekmu protiv steaue. vrlo je jednostavno, cim se smirila situacija oko mate, novinari moraju naci nekog novog igraca koji je lafo prognan da se opet natakare na mourinha. :)
Mourinho je pravi firgos momak je izvanredno igrao u bundesligi i fantastican je igrac, mourniho je kupio williama samo da ge totenhem ne kupi sto znaci ima sto se vezni i krlini tice, hazarda, williama, shurlea, ramiresa, bruyna, lamparda, mikela, juan mata, oscara, essiena, jednostavno smijenso sve vrhunski igraci a vecina na klupi a rezultata nema
lik se zove wilian ne wiliam, premier liga engleska je jača od bundeslige najmanje jedno petnest puta
lik se zove wilian ne wiliam, premier liga engleska je jača od bundeslige najmanje jedno petnest puta
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Mora da se sta pobunio a veliki poglavica ne trpi smislove....
Gubi se Murinjo ko abdest !!
mourinhu ne ide pa se poceo gubiti hahahahaha
mou nek umre , dabogda mu djete na bare udaljili
a nije ga htio prodati Dortmundu i ako ni De Bruyne nije imao ništa protiv. koliko je samo ovih antifudbal trenera i klubova.