Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar igrac ali nula od covjeka,bijeda dusevna,Slaven je za njega izmislio svijet.
eto pretek\'o me Jale... nisam ni vidio njegov komentar....
zasluzeno ako se gleda sve iza - medjutim boljim poznavaocima prilika u HNSu ovo je sasvim logican slijed poteza Zdravke Mamica gdje je u Sukeru kao i u Markovicu opet nasao produzenu ruku.... i to je to...
ja mirza teletovic pri cistoj svijesti i zdravoj pameti priznajem da sam hrvat jer bosnjaci i bosanci ne postoje samo hrvati islamske vjeroispovjesti !
Za neupucene - Davor Suker je marioneta Zdravka Mamica, mafijaskog predsjednika Dinama. U slobodno vrijeme voli pozirati na grobu Ante Pavelica zajedno sa svojim prijateljima, redom pripadnicima zagrebackog podzemlja. Toliko o \"dobrom izboru\".
Dobar izbor :) Sto vise dobrih ljudi prije svega poput Barbareza i slicnih i u nas savez :) Vjerujmo da to Osim moze okupiti,ako pozivi