Portugalac "zaradio" lakat
8
David Navarro razbio arkadu Cristianu Ronaldu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svarno gledam ovog ronalda, nije mi drag..al sta mu rade, svi ga mrze, pljuju, tuku ga na terenu, evo pukla mu arkada..ma momak mi postaje drag, pa frajer igra lopte i ne petlja se dalje, stvarno ok momak, ne zasluzuje ovu mrznju. on i mesi najbolji, sportisti, dobri momci.
@@alami hajde sto si glup pa ne mozes shvatiti sarkazam, nego sto si bezobrazan
nije plako, već Krvario
ja mislim da ovaj put nije simulirao :D
Sta kazu - je li puno plako?
e baš mi ga je žao... sinoć kada sam vidio nisam mogao cijelu noć spavati
Mor\'o sam ljudi,pa vatra mi je sto mi dere zenu kad god mu se digne..,a uz to bolji je fudbaler,bogatiji,poznatiji i puuuuuuuuno ljepsi od meneeeee
Mor\'o sam ljudi,pa vatra mi je sto mi dere zenu kad god mu se digne..,a uz to bolji je fudbaler,bogatiji,poznatiji i puuuuuuuuno ljepsi od meneeeee
a zašto niste objavili neki dan kada je soldado razbio glavu falcau ?
Sminker dobio po P..i..č..c..i ili ti ga p..i..č..k..i..:)
majmune ovo je sport, a to su majmuni ko ti, ovdje u sportu se bas i ne desava da bude zaklan, spaljen..tako da se tu pravi razlika izmedju povreda, dabogda ti bio \"lakse povrijedjen\", kad se vec pravis pametan.
to ti je cudo, neko bude upucan u nogu i kazu lakse povrijedjen, ronaldu bude razbijena arkada i kazu tesko povrijedjen