Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neobjasnjivo je glupo usporedjivati umjetnicko djelo sa nekom osobom - pa \"cak\" i ronaldom. To bi ovaj kokser daum trebao znati. Doduse, glupo je pravo. Dobrovoljno se javio na drug test jer su ga pogresno posavjetovali - kokain se moze dokazati u vlasima kose i 6mj. nakon sto se usmrce, sto on nije znao.
eh,da ronaldo izgleda kao ribery onda bi valjao jer mu nitko nebi zavidio...nemate zašto biti ljumoborni i vi ste posebni na neki način
Takodjer svake seljancice sa grbavice, dobrinje, alipasina, marindvora i carsije :))))))
dildon tastatura ti se pozlatila ta ti je bila na mjestu..... svakoj furdi i seljacliku c.rona je idol...
ma boli ga k bubno milione od reala, ja bih go hodao ako hocu bas me boli k...
isti mona liza....PlCKlCA
C.Ronaldo, san svake seljancice sa Ilidze i Anexa.
samo je jedan pravi ronaldo, i samo je on unikat, a taj ronaldo igra u corinthiansu
da, taj tajanstveni idiotski pogled i retardirana frizura ce uvjek ostati misterija
slazem se da je ronaldo [ brazilac ] jedan ....