Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodosao;)...sve najbolje...
Dobro dosao Dario ... idemo u nove pobjede za crno-crvene KAPITALAC !!!
da je kojim slucajem dosao u Zelju ili Sarajevo...sta mislite kakva bi prica bila u komentarima?????
Pa nece li se i Celik vise boriti bar da bude medju prvih 5,zasluzili su to al samo zbog navijaca,igraju za druge lige,al evo vidim dolaze im bolji dani. Sretno !
Čovjek zaradui pare što može puno trčati, a da slabo zna sa loptom.. Ne igra ima 2 godine, ne može trčati puno sad.. Šta će od njega sad? Bolje da su juniora kakvog gurnuli u akcju!
A koliko ce biti placen po sezoni, to niko ne govori? Kad su clanci o ronaldu odmah se pise zaradjivat ce toliko i toliko po sezoni a ovdje nista??
volis ti kad ti ganci dere staru aaa.....sa svojom ubudjalom chundarom...aaaa klosharu ???
mogu da zamislim u kakvoj je formi ovaj kad ga niko nije htio pa ode gancijima u nicaze.ccc.
dijaspora je kriva za rat
čelik se pojačava....
daj ba kafa.....pusti se ovoga levata...
ko je ovaj