Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REAL 1-3 BARCA
BARCELONA UBJEDLJIVO NAJBOLJA EKIPA 10 GODINA,,ISTINA JE TOO,,DEREMO REALA KO SLINUU
Mourinho \"The Special One\"...:) :)
Neka Smourinho s Realom osvoji LP. Ja se bacim s Burj Khalife, i to laste. I sve to snimim kamerom, a ako preživim objavim na Ju Tobe.
titule spominjes Barcelona 25 puta osvajala taj kupic sto ti kazes i neke kupove Velesajmskih gradova,sta je to uopce. I slave sto ce se izjednaciti po broju naslova sa Realom. Smijesno.
Evo ja sam zavistan na Dani Alvesa. Tako želim da budem glumac i padavičar, al to što sam muško mi ne dozvoljava
ako vec spomonjes franca da malo procitas ovaj clanak http://www.realmadridportal.net/?p=712 i da si imalo upucen u historijske cinjenice znao bi da je barcelonin stadion izgradjen uz pomoc franca, da je franco bio vatreni navijac atletica itd itd, a evo i link kakav je mou covjek http://www.youtube.com/watch?v=n0T7438NjWA i real je jedan od najhumanijih klubova, ne nose UNICEF na dresu, ali stalno posjecuju bolnice i doniraju novcana sredstva... i zato ako i volis vise barcelonu onda pricaj o igri na terenu a ne o nekim izmisljenim podacima, i koliko ja znam taj hercules sto pripisujes realu je samo pobjedio na nou campu barcelonu, a i barca je ove sezone izgubila od slabasnog getafe-a, zato i zaostaje za real madridom 3 boda...
haha, a gdje su titule, jarane... ups, da , imate kup iz prosle godine, moja greska ;)
Bas Guardioli lagano sa Barcom, a eto jadni Murinjo, njemu je vrlo tesko, on vodi Dzerzelez Zenicu... aj ne serendaj sviju ti, Guardiola je sebi napravio ekipicu, kompaktnu, jaku, a ne ko ovaj seljober Murinjo... I za razliku od njega Guardiola je dingospo, nikoga ne omalovazava, ne kuka nakon svake utakmice, ne provocira ljude okolo.. Murinjo ko neki trener, za svaku utakmicu koju je izgubio il mu je kriva sreca, il sudije, il kozmicka pravda, nikad covjek nije reko posteno smo izgubili....papak obicni..
Navijaci Reala nakon utakmice s Barselonom evo vec 6-7 godina govore: \"... vidjecemo sljedece sezone ko je bolji...\"
Alves cigane dabogda crko
Hajd kontam kad se raja raspravlja o reprezentaciji, prepucava na liniji F.K. Sarajevo - N.K. Željezničar, al za Barcelonom i Realom... hajd zdravo
Svi \"madridisti\" mozete samo da nam ga glabate....
Daniel Alves zna najbolje sta je zavist. Ako bude pametan mozda njegovo unuce dobije priliku da cisti klupe Santiago Bernabeua nakon utakmica.
VIŠE VOLIM REALOVO GOVNO NEG SEPARATISTIČKO KATALONSKU PITU..
Istinu mu je i rekao.
¿Envidia? El Real Madrid es el más grande