Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove sezone prizeljkujem FUDBAL izmedju ove dvije ekipe.. ne boks, ne balet, ne: sudija, dir\'o me!, ne kršenje po terenu, lomnjavu nogu, glumatanje, valjanje, nego FUDBAL! vise mi ne pun quratz smorinja i njegove kuknjave poslije utakmice i price o svemu osim o utakmici.. zato, samo zbog njega, zelim gledati fudbal!! lijep, atraktivan, efektivan, gotivan i napet, sa puno akcija, sansi, golova, odbrana, cuda i sto manje kartona! hvala!
\'Ta ce alves, majmun ubojiti, otarasio se klempavi ušiu sad misli faca, mrtvi kompleksaš.
proslo je Barceloninih 5 minuta slave...doslo je vrijeme da se sve vrati na uobicajene staze...Real prvak Evope svake druge godine i to...a ti sto si srao,srao si...MADRID!!!
www.4fudbal.com
Najbolje sto ovaj Dani Alves u zadnje vrijeme radi je pricanje i to obicno je veoma skroman i ponizan...Jarane pazi se ti da vam i ove godine ne bude mrka kapa.
Cuj neki dani alves idiote najbolji desni bek,a ovaj sto hvali napad reala,benzema ode u zatvor,kaka ce se povrijedit,di maria kreten,ostaje higuain i cr.
hahahha jak ovaj neki dani alves
Kakva je Barca bila prosle sezone znamo, a ove godine je jos jaca...vilja, alba i abd song ;)
Ko visoko leti, nisko pada.
Tješi se sine Realov napad je ubitacan jos onaj od prosle godine (benzema ronaldo higuain) a sad je podivljao i di marija + kaka se vratio u formu pa ima da vas nema.. HALA MADRID
Dobro je s malo pouzdanja. Ali cekaj malo s takvim izjavama. Imacete uskoro superkup. Ako to zijanite onda ce biti zeznuta sezona
Glup si Alvesu
\"Najbolji smo na svijetu\"