Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od sada pa na dalje i u buduce neka nas sreca prati
http://www.youtube.com/watch?v=H5ahMvUV2vg
Jel ovo u 16:30 po nasem ili po njihovom :D
Oho mu se koga Bosna zapadne...
u0ɹpo *** ti mater
@l33t: Hvala na linku :)
hocemo li mi vidjet sta od tih para
ide Pape do Brazila, nema govora!
Po kom kriterijumu nas je klix svrstao u 2 kad smo u 4 sesiru..?
najbolje bi bilo kad bi nas zapala svicarska, alzir i iran....a najgore ako nas zapadne argentina, francuska, SAD
BiH i CRO ce 100% biti namjestene u istu grupu to je 10000% samo da bi se skandal napravio na sv.prvenstvu!!!
Sta fali i ako odigramo sa Cro pa ne bojimo ih se nisu nista bolji od nas u ostalom ne igraju u Zg ili Sa da bude nekih navijackih problema..
Sta fali i ako odigramo sa Cro pa ne bojimo ih se nisu nista bolji od nas u ostalom ne igraju u Zg ili Sa da bude nekih navijackih problema..
Ronaldo nas je izvukao,pa smo otišli na SP! Danas nam najbolji igrač svih vremena,donosi grupu iz koje idemo u drugi krug takmičenja :)
Evo grupe kako će izgledati nakon 3 kola, dojava od Sepa Blatera. 1. Bosna & Hercegovina 7 2. Njemačka 7 3. SAD 1 4. Francuska 0
Odnosno i Francuska ima bod xD
Imam neki ruzan osjecaj da ce nas naprditi i staviti Francuze u Evropsku grupu ! Obicno kad imam takav osjecaj nebude tako lose ! Ma nek nam dadnu Brazil Njemacku i Obalu Slonovace opet ima da se igra !
Ne moze Brazil i Njemacka zajedno, Holandija moze i bilo bi zajebano.
Bravo Mugdime!!Smislio si najbolju grupu za nas.Još da tako bude u petak i da se nadamo prolasku u osminu finala.Iz tvojih usta tj. tastature u Božije uši.Švajcarska,BiH, Alžir i Iran.Zvuči tako dobro.Ali vidjećemo.
10 razloga zbog cega je BIH opravdani favorit iz sjene! VIDEO: http://adf.ly/aEmtF
Ovo je presmjesno,da jedan Cile,Meksiko,Japan,Nigerija ,Obala Slonovace,Francuska,budu u slabijoj jakosnoj grupi od Svajcarske,Hrvatske,Grcke,Rusije,BIH,strasno.Ova FIFA hitno mora mijenjati pravila ovih rang lista,jer ne oslikavaju realnu moc ekipa.
od stare slave se ne zivi jarane...
Ma znam,ali svejedno,Napravice neku grupu smrti zbog ovakog sistema ranglista i bodovanja,pa zbog toga ce neka vrhunska ekipa ispasti u grupi,a do kraja cemo morati gledati ove smorove.Ja inace za Afriku navijam.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dajte Brazil da se igramo.....!
Россия , Греция , Rusija , Grcka , Русиjа, Грчка
Samo ti navijaj :) sta ces kad nema Srbije :)